Wat doet Fitch nou eigenlijk?

‘Ben jij schrijver? Journalist? Ontdekkingsreiziger?’
 
Regelmatig krijg ik de vraag: wat doe jij nou eigenlijk precies? Vandaag geef ik je eindelijk antwoord op die vraag, én bied ik jou de kans om met Fitch aan de slag te gaan.

Ik ben psycholoog.
En met die bril bekijk ik de wereld om mij heen.

De wereld door de bril van een psycholoog

Zo zie ik dat we meer dan ooit via alle media worden beïnvloed wat we moeten doen, eten en lezen om gelukkig te worden. Terwijl precies daar de paradox in schuilt: waar jij gelukkig van kan wordt, kan een ander niet voor je bepalen.
 
Het bevreemdt me als psycholoog dat in onze opvoeding en schooltijd we niet leren nadenken over wie we zijn of wat ons drijft. Terwijl zich juist daar het kompas bevindt, waarmee jij je koers kunt uitzetten.
 
Als iets ons leert van de huidige tijd is het dat we minder zekerheden kunnen ontlenen aan de buitenwereld: we worden teruggeworpen op onszelf. Je wordt geconfronteerd met je zélf. En het gedrag dat we dan laten zien fascineert me weer.
 
Massaal rennen de mensen naar de psycholoog of coach om met zichzelf aan de slag te gaan. Omdat ze niet gelukkig zijn met de baan of relatie waar ze in zitten, met hoe het leven ze ‘over-komt’.

Mijn overtuiging als psycholoog

Ik geloof niet in een algemene handleiding voor geluk voor iedereen. Tegelijkertijd geloof ik niet dat een ‘stoornis’ een individuele aangelegenheid is, maar eerder een ‘verstoring’ van de harmonie van de behoeften van het individu en zijn of haar omgeving. Nota bene: niet in je normaliteit, maar in je abnormaliteit zit jouw unieke waarden.

Sterker, stel je voor dat ieder mens leeft overeenkomstig zijn persoonlijke waarden en drijfveren, hoeveel rijker zou de wereld dan zijn? Hoeveel leegte en saaie ‘zo-hebben-we-dat-altijd-gedaan’ kunnen we dan achter ons laten als mensen doen waar ze goed in zijn, waar ze gelukkig van worden?

Dat is waar Fitch over gaat. Fitch gaat over het opdoen van zelfkennis in het proces van ‘worden wie je bent’. Elke persoonlijkheid is goed: dat is ons uitgangspunt. We combineren psychologie met coaching. We staan stil bij jouw onderliggende mechanismes, maar zetten je ook direct aan het werk.

Wat doet Fitch? | Mijn aanbod als psycholoog

Bijna 100 mensen hebben we de afgelopen maanden online (!) geholpen de volgende stap in hun leven te zetten. En met succes, zie de vele referenties die we hebben ontvangen. Onze lessons-learned van de lockdown? Psychologie is heel goed online te bedrijven! Dus kunnen we nu ook mensen helpen van Maastricht tot Groningen, van New York tot Nieuw Zeeland.

Wil jij aan de slag met je persoonlijke thema? Of voorzie je iemand in je nabije omgeving voor wie dit heel nuttig zou zijn?

Mijn aanbod
Drie online gesprekken van 50 minuten, met als startpunt de Fitch persoonlijkheidsanalyse voor € 595.

(coronaprijs | normale prijs: € 750)

Uitgangspunt

  1. op welke kwaliteiten in jezelf kun je nú vertrouwen en bouwen?
  2. hoe kun je omgaan met persoonlijke kwetsbaarheden en blokkades die je dwarszitten?

Ik help je houvast in jezelf te vinden wat ervoor zal zorgen dat je beter uit deze crisis komt, dan je erin bent gegaan.

Heb je interesse of wil je je direct aanmelden? Bezoek onze coachpagina

Nicolas

Gerelateerde inspiratie

#blogging

Neem direct contact op!

5    1

11    0

15    0

10    2

8    0

9    3

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail femmie@fitch.nl Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht