Studiekeuzetest

Hoe vind jij in het doolhof van mogelijkheden de studie die het beste bij je past?

Ontdek welke studie werkelijk bij je past

  • Persoonlijkheidsonderzoek
  • Interessetest
  • HBO & WO-gericht
  • Kosten: € 120
Ik wil een studiekeuzetest!

Studiekeuze testen

Het CBS telt in Nederland momenteel 3000 verschillende banen en 700 verschillende studies. Hoe vind jij als beginnend student in dit doolhof van mogelijkheden de studie die bij je past?

Hogescholen en universiteiten stellen steeds strengere eisen bij de toelating van studenten. Nu de studiefinanciering is afgeschaft is studeren ook nog eens een dure aangelegenheid. Een zorgvuldige studiekeuze wordt daarmee steeds belangrijker. Maar hoe maak je op jonge leeftijd deze bepalende keuze?

Met de Fitch Studiewijzer onderzoek je niet alleen wat je wilt en waar je geïnteresseerd in bent, maar ook wie je bent en wat je kunt. Fitch analyseert wat je talenten en drijfveren zijn en ontdekt welke studies bij jou passen.

De meeste studiekeuzetesten beperken zich alleen tot je persoonlijke interesses. Fitch neemt je persoonlijkheid als uitgangspunt en brengt vervolgens in beeld welke eigenschappen jij hebt en wie je graag wilt worden.

De Fitch Studiewijzer is een online test, die met relatief weinig vragen, concrete antwoorden geeft. Uit de studiewijzer volgt een persoonlijk advies van studies die aansluiten bij wie jij bent en waar je geïnteresseerd in bent.

#ben jij een beslisser?

Ik wil een studiekeuzetest!

Ik vraag graag direct een test bij Femmie aan!

Vul hieronder je gegevens in en Femmie neemt zo snel mogelijk contact met je op! Natuurlijk kun je ook zelf proactief handelen en Femmie bellen op 088 556 1490!

#of schuif je keuzes liever voor je uit?