fbpx
persoonlijkheidsanalyse Fitch titel homepage 2

Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan?

Ben jij gelukkig?

Je bezit veel talent. En alle mogelijkheden om iets van je leven te maken. En toch, gelukkig kun je jezelf niet noemen. Je zoekt meer. Je wilt meer uit je talent én het leven halen. Maar je weet niet waar je moet beginnen.

De zoektocht naar geluk begint met een goed zelfbeeld. Vaak weet je wel ongeveer waar je goed in bent of waar je energie van krijgt. Maar richt je daar je leven dan niet op in? Misschien maak jij je groter dan je bent, of juist kleiner. Misschien streef je doelen na die helemaal niet bij je passen. Of laat je je teveel beïnvloeden door anderen. Wie ben jij eigenlijk zonder al die opsmuk? Durf jij eerlijk in de spiegel te kijken?

Onder leiding van twee jonge psychologen ga je aan de slag met je zelfbeeld. Wij prikken waanbeelden door die jou blokkeren goed zicht te krijgen op je échte kwaliteiten. We helpen jouw stoorzenders ontdekken. En houden je deze als leerzame spiegels voor.

Het resultaat van het Fitch Traject is een sterker zelfbeeld, goed zicht op de kwaliteiten die je in huis hebt, en handvatten hoe je je potentieel beter kunt benutten. Tijd om de eerste stap te zetten?

#wat ga jij met je leven doen?

Vergroot je werkgeluk

In drie maanden ga je met maximaal acht soortgenoten een persoonlijk ontwikkeltraject door. Het traject bestaat uit zes volledige trainingsdagen in Utrecht. Onder leiding van twee jonge psychologen gaan we op zoek hoe we je werkgeluk kunnen vergroten.

Wat levert dit op?

KEUZES

Zaken waar je al langer tegenaan niet langer uit te stellen maar aan te pakken. Knopen die je eeuwig voor je uitschuift door te hakken. Is dit de baan die jou gelukkig maakt? Wat kun je aan je baan veranderen zodat je beter in je energie komt?

TIJD

Als je altijd maar doordendert als een sneltrein, leer je nooit stilstaan en reflecteren. Besteed jij je tijd aan de goede dingen? Als je weet wat je energie geeft, en wat je energie kost, kun je je leven anders gaan inrichten. Zo ontstond er tijd. Tijd voor kwaliteit.

TAAL

Na afloop van de training kun je persoonlijke wensen en moeilijke thema’s bespreekbaar maken. Ook in relaties die je dierbaar zijn. Vaak verloochenen we onszelf omdat we onze wensen niet durven uitspreken. Omdat we niet weten welke dat zijn. Omdat we niet weten hoe we daar woorden aan kunnen geven.

VERBINDINGEN

Je versterkt de relaties die goed voor je zijn. Je stopt relaties die niet aan je geluk bijdragen. Je leert je verbinden aan de mensen en uitdagingen die goed bij je passen.

Het programma op hoofdlijnen:

 • aftrap: individuele intake
 • duur: 3 maanden
 • concreet: 6 trainingsdagen
 • data: 27 november, 10 en 18 december, 15 en 30 januari
 • groep: 4 – 8 deelnemers
 • onder leiding van: 2 Fitch psychologen
 • locatie: Fitch Studio, Utrecht
 • € 2.250 excl. BTW

Waarom het Fitch Traject? | 1 minuut

IK TRAP ONLINE AF<br><br>€ 150
IK TRAP ONLINE AF

€ 150ik heb last van koudwatervrees, en start voorzichtig mijn fitch-e-learning traject

IK WIL ÉÉN OP ÉÉN<br><br>€ 750
IK WIL ÉÉN OP ÉÉN

€ 750ik kom in vijf gesprekken met een Fitch Psych tot de kern; waardoor word ik gedreven?

IK WIL MET LOTGENOTEN TRAINEN<br><br>€ 3.750
IK WIL MET LOTGENOTEN TRAINEN

€ 3.750ik wil flink door de mangel, doe mij de vijfdaagse rollercoaster!

Terwijl sinds 2014 het aantal coaches met 0 % is gestegen,
gaat 0 % van onze generatie gebukt onder een burn-out, dat is dus 1 op de 5 van je vrienden,
en zit 0 % in een bore-out, 1 van je overige 4 vrienden.
En hoewel de gemiddelde werkgever € 0 over heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling(!!),
maken jij en je collega's hier maar voor slechts 0 % gebruik van..
vind je het gek dat slechts 0 % van de mensen bevlogen is in wat hij of zij doet!

Leer jezelf kennen tijdens de training Persoonlijk Leiderschap!

In het Fitch Traject gaan we samen op onderzoek uit en ontwikkel je laag voor laag totdat je je eigen waarden leert ontdekken. De thema’s die we per dag bespreken zijn:

 • TERUGKIJKEN | wat heeft mij gevormd?
 • MASKERS AF | wie ben ik vandaag?
 • DOORZAGEN | waar ligt mijn oorsprong?
 • MATCHEN | doe ik wel de dingen die bij mij passen?
 • AAN DE SLAG | wat ga ik morgen meteen anders doen?

De training Persoonlijk Leiderschap wordt in en rondom het Fitch Atelier in Utrecht georganiseerd. De kosten voor deze Fitch Experience inclusief intake, uitgebreide persoonlijkheidsanalyse en elke dag een heerlijke lunch zijn € 2.250. Als je dit bedrag uit eigen zak moet betalen, dus niet via je werkgever, dan nemen wij de BTW voor onze rekening, dat scheelt je bijna 500 euro!

Neem direct contact op!

Wil je meer info over de training of persoonlijk advies?

Zoek contact met Femmie; bel 088-5561490 of stuur een appje!