fbpx
persoonlijkheidsanalyse Fitch titel homepage 2

Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan?

Wat ga jij met je leven doen?

Je bezit veel talent. En alle mogelijkheden om iets van je leven te maken. En toch, gelukkig kun je jezelf niet noemen. Je zoekt meer. Je wilt meer uit je talent én het leven halen. Maar je weet niet waar je moet beginnen.

De sleutel voor een gelukkig leven ligt bij zelfkennis. Vaak weet je wel ongeveer waar je goed in bent of waar je energie van krijgt. Toch is ons zelfbeeld vaak niet volledig. Misschien heb je de neiging jezelf juist groter te maken dan je bent, of juist kleiner. Misschien streef je doelen na die helemaal niet bij je passen. Of laat je je teveel beïnvloeden door anderen.

Durf jij eerlijk in de spiegel te kijken? In het Fitch Traject ga je samen met twee gedreven psychologen aan de slag met je zelfkennis. Je leert je verborgen talenten ontdekken, maar ook je eigenaardigheden die maken wie jij bent. We helpen jouw stoorzenders identificeren. En houden je deze als leerzame spiegels voor.

Het resultaat van het Fitch Traject is een groter zelfbewustzijn, goed zicht op de kwaliteiten die je in huis hebt en concrete handvatten om jouw talenten te verzilveren. Tijd om de eerste stap te zetten?

#hoe lang ga jij je nog verschuilen?

Vergroot je werkgeluk

In drie maanden ga je met een groep van 5 soortgenoten een persoonlijk ontwikkeltraject door. Het traject bestaat uit zes volledige trainingsdagen in Utrecht. Onder begeleiding van twee Fitch psychologen onderzoek je hoe jij jouw werkgeluk kunt vergroten.

Wat levert dit op?

KEUZES

Moeilijke keuzes stel je niet langer uit, maar pak je eindelijk aan. De knopen worden nu echt doorgehakt. Is dit de baan die jou gelukkig maakt? Wat kun je aan je baan veranderen zodat deze beter bij je past? Je weet wat je wilt en durft keuzes te maken.

TIJD

Als je altijd maar doordendert als een sneltrein, leer je nooit stilstaan en reflecteren. Besteed jij je tijd aan de goede dingen? Als je weet wat je energie geeft, en wat je energie kost, kun jij je leven anders gaan inrichten. Zo ontstaat er tijd. Tijd voor kwaliteit.

TAAL

Na afloop van de training kun je persoonlijke wensen en moeilijke thema’s bespreekbaar maken. Je houdt jezelf en anderen niet langer voor de gek. Je komt uit voor wat je voelt en denkt. Ook naar de mensen die je dierbaar zijn. Je weet wat jouw behoeftes zijn en kunt deze onder woorden brengen.

VERBINDINGEN

Je ziet in welke verbindingen je bent aangegaan goed voor je zijn en welke jou energie kosten. Je versterkt waardevolle relaties en stopt relaties die je niet gelukkig maken. Je leert je verbinden aan uitdagingen die bij jou passen.

Het programma op een rij:

 • aftrap: individuele intake
 • duur: 3 maanden
 • concreet: 6 trainingsdagen
 • data: 27 november, 10 en 18 december, 16 en 30 januari, terugkomdag in maart
 • groep: max. 5 deelnemers
 • locatie: Fitch Studio, Utrecht
 • prijs: € 2.750 excl. BTW
 • onder leiding van 2 Fitch psychologen

Waarom het Fitch Traject? | 1 minuut

IK TRAP ONLINE AF<br><br>€ 150
IK TRAP ONLINE AF

€ 150ik heb last van koudwatervrees, en start voorzichtig mijn fitch-e-learning traject

IK WIL ÉÉN OP ÉÉN<br><br>€ 750
IK WIL ÉÉN OP ÉÉN

€ 750ik kom in vijf gesprekken met een Fitch Psych tot de kern; waardoor word ik gedreven?

IK WIL MET LOTGENOTEN TRAINEN<br><br>€ 3.750
IK WIL MET LOTGENOTEN TRAINEN

€ 3.750ik wil flink door de mangel, doe mij de vijfdaagse rollercoaster!

Terwijl sinds 2014 het aantal coaches met 0 % is gestegen,
gaat 0 % van onze generatie gebukt onder een burn-out, dat is dus 1 op de 5 van je vrienden,
en zit 0 % in een bore-out, 1 van je overige 4 vrienden.
En hoewel de gemiddelde werkgever € 0 over heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling(!!),
maken jij en je collega's hier maar voor slechts 0 % gebruik van..
vind je het gek dat slechts 0 % van de mensen bevlogen is in wat hij of zij doet!

Leer jezelf kennen tijdens de training Persoonlijk Leiderschap!

In het Fitch Traject gaan we samen op onderzoek uit en ontwikkel je laag voor laag totdat je je eigen waarden leert ontdekken. De thema’s die we per dag bespreken zijn:

 • TERUGKIJKEN | wat heeft mij gevormd?
 • MASKERS AF | wie ben ik vandaag?
 • DOORZAGEN | waar ligt mijn oorsprong?
 • MATCHEN | doe ik wel de dingen die bij mij passen?
 • AAN DE SLAG | wat ga ik morgen meteen anders doen?

De training Persoonlijk Leiderschap wordt in en rondom het Fitch Atelier in Utrecht georganiseerd. De kosten voor deze Fitch Experience inclusief intake, uitgebreide persoonlijkheidsanalyse en elke dag een heerlijke lunch zijn € 2.250. Als je dit bedrag uit eigen zak moet betalen, dus niet via je werkgever, dan nemen wij de BTW voor onze rekening, dat scheelt je bijna 500 euro!

Neem direct contact op!

Wil je meer info over de training of persoonlijk advies?

Zoek contact met Femmie; bel 088-5561490 of stuur een appje!