Vergroot je leiderschap in crisistijd

Deze crisis biedt jou de kans om je te onderscheiden als leider. Ook jij bent kwetsbaar en juist in crisistijd komen jouw donkere eigenschappen naar boven. Wees je bewust van je valkuilen en wapen je.

Kom sterker uit de crisis

  • online psychologische scan
  • ontdek waar jij beïnvloedbaar en manipuleerbaar bent
  • leer deze kwetsbaarheid te gebruiken in je leiderschap
  • doorlooptijd: max. 15 minuten
  • eenmalige actie voor MT-lezers!
Start de gratis Fitch scan

Vergroot je leiderschap door bewustzijn van je schaduwzijde

‘Ware leiders staan op in tijden van crisis’, luidt een bekend gezegde. Wat maakt ze onderscheidend?

Niemand is onkwetsbaar. Juist in tijden van crisis komen de kwetsbaarheden van de mens naar boven. Dat geldt ook voor jou als leider. De druk op je schouders neemt in crisis alleen maar toe, waardoor de minder mooie kanten van je persoonlijkheid naar boven komen. Een succesvolle leider onderscheidt zich omdat hij (of zij!) weet waar hij kwetsbaar is en hoe hij daar mee om moet gaan.

Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan? We dagen je uit om je gedrag in crisis onder de loep te nemen. Welke verdedigingsmechanismes heb jij de afgelopen tijd laten zien? Wat zegt dat over de valkuilen die eronder liggen verscholen? En hoe kun jij je hier in het vervolg tegen wapenen?

Wij zijn Fitch, nieuwe generatie psychologen die testen ontwikkelen en coaching bieden gericht op het vergroten van jouw leiderschap. Onze Fitch Analyse analyseert jouw achilleshiel en komt tot de essentie, daar waar de standaard kleurenmodellen blijven steken in stereotyperingen.

Start de scan

#fitchyourleadership

Crisis maakt goede leiders

Het inzicht in waar je kwetsbaar bent is pas de eerste stap. Hebben we je wakker geschud en wil je met het inzicht uit de scan aan de slag?

Voor de leider van de toekomst bieden wij een uniek 1-op-1 online coachingtraject aan. Het vertrekpunt is het inzicht dat we opdoen uit de psychologische scan die je hebt doorlopen. Uitgangspunt in de gesprekken is: hoe kunnen we jouw donkere energie tot je voordeel benutten?

"De gesprekken met Nicolas waren persoonlijk, vertrouwd, scherp en confronterend. Door de Fitch analyse hadden we een mooi vertrekpunt, waarin we vanuit zelfreflectie, geleidelijk steeds meer de verdieping opzochten. Je krijg inzicht in jouw kwaliteiten en ‘verborgen’ potentieel, als leider en als mens, zonder een oordeel te krijgen over wat goed of slecht is. Daarnaast krijg je concrete handvatten om direct met jezelf aan de slag te gaan. Ik raad Fitch aan voor iedere (aankomende) leider die de durf en lef heeft om op een laagdrempelige manier aan zichzelf te werken.” - Yassine M'Rabti, Chief Marketing Officer bij Freia

Start jouw Fitch Coach Traject!

  • drie gesprekken van 3 kwartier
  • leer je kwetsbaarheid te gebruiken in je leiderschap
  • concreet en diepgravend
  • met een Fitch Psycholoog
  • prijs voor MT lezers: € 750 excl.

Plan een gratis intake in

Vergroot je leiderschap in crisistijd

Analyseer waar je onbewust kwetsbaar bent!

De eerste stap, de persoonlijkheidsscan, bieden we gratis aan. Vul het formulier hiernaast in en je ontvangt direct de Fitch Analyse in je mailbox.

Wil je aan de slag met Fitch Coaching? Kies voor deze unieke mogelijkheid, laat je gegevens achter en binnen 2 werkdagen nemen we contact op voor een gratis intake!