Talentmanager

Leidinggeven aan anderen, begint bij leidinggeven aan jezelf. Wie ben jij? Waar wil je naar toe?

Leiding nemen over jezelf in één dag

  • Persoonlijke begeleiding psycholoog
  • Van drijfveren naar talent
  • Kosten: € 750 incl. persoonlijkheidsonderzoek

Jouw leiderschap

Waar kom je vandaan als mens? Welke ervaringen hebben je gevormd? Het woord ‘ervaren’ staat voor: door reizen, ondervinden. De Fitch training “Persoonlijk Leiderschap” neemt je mee op reis door je eigen leven. Wat zijn de hoogtepunten geweest? Hoe hebben dieptepunten je gedrag beïnvloed? Wat leren we als we de belangrijke knooppunten in je leven met elkaar verbinden?

Vanuit de voedingsbodem van onze ervaringen kijken we naar de ontwikkeling die we als mens hebben gemaakt. Hoe gedragen we ons in relatie tot anderen? Waar zitten onze kwaliteiten? Waar zijn we kwetsbaar? Welke lessen kunnen we trekken uit persoonlijkheidsleer? Wat leren we van het gedrag van anderen? Je krijgt inzicht in de basis gedragsstijlen van menselijk gedrag. Je leert je eigen gedrag beter doorgronden en de ander beter begrijpen.

Aan het einde van de dag leggen we de verbinding met onze werkzaamheden. Wanneer hebben we ons het meest bevlogen gevoeld in het werk? Op welke prestaties zijn we het meest trots?

In één dag maken we gezamenlijk met anderen een reis door je leven. Tijdens deze reis leren we onszelf als individu plaatsen tussen anderen, in het web van je werkzaamheden en in de wereld zoals deze er nu uit ziet.