fbpx

Fitch Masters

Fitch bij Pesant

Pesant is specialist in werving, search en selectie van leidinggevenden en bestuurders in het onderwijs en deskundig in de ondersteuning van transities en herinrichting van afdelingen, teams en/of organisaties. 

www.pesant.nl

Fitch bij Triceps

Triceps is een HR-adviesbureau dat bedrijven ondersteunt op vier gebieden: consultancy, outplacement, coaching en executive search. Hierbij gebruiken zei Fitch op verschillende manieren.

www.triceps.nl

Fitch bij EVZ

EVZ zet zich sinds 1987 in om de effectiviteit van HRM in organisaties te optimaliseren door interventies in HR-beleid en HR-management. Kwaliteit en maatwerk staan daarin altijd voorop.

www.evz.nl

Fitch bij Powerfull Business

Powerfull Business adviseert, medieert, ontwikkelt, analyseert en coacht mensen op het gebied van loopbaan, gedrag, persoonlijke ontwikkeling.

www.powerfullbusiness.nl

Fitch bij RCWeijts

Robert Weijts is een betrokken coach, trainer, adviseur en interim manager. Hij is al jaren betrokken bij Fitch en gebruikt de methode in zijn coaching. 

www.rcweijts.nl

Fitch bij High Trust Consult

Hightrustconsult ondersteunt bij het voorkomen, het positief omgaan met en het oplossen van conflicten. Daarnaast zijn zij actief op het gebied van (Agile) HR vraagstukken, (team)coaching en ontwikkeling.   

www.hightrustconsult.nl

Fitch bij Keuzesprong

Keuzesprong helpt havo- en vwo-leerlingen bij het kiezen van profiel, stage en vervolgopleiding aan een hogeschool of universiteit. Daarnaast biedt Keuzesprong hulp bij heroriëntatie op een studie.

www.keuzesprong.nl

Fitch bij Studierevolutie

Studiekeuzebegeleiding van Studierevolutie helpt jou met het kiezen van een écht passende studie, gekoppeld aan toekomstige beroepen.

www.studierevolutie.nl

Fitch bij Kickstart

Kickstart coacht studiekiezers én hun ouders naar de juiste studiekeuze. Ze helpen deelnemers met het verkrijgen van meer zelfinzicht door testen, goed getrainde coaches en dienstverlening op maat.

www.kickstartcoaching.nl

Fitch bij Wingelaar & Reineke

Wingelaar & Reineke zijn gespecialiseerd in diverse coachingstrajecten, outplacement en re-integratietrajecten.

www.wingelaarenreineke.nl

Fitch bij Boozzt

Boozzt richt zich op de procurement professional met onder andere werving- en selectie, talentontwikkeling en persoonlijke coaching.

www.boozzt.nl

Fitch bij Perfect Talent

Perfect Talent richt zich op bedrijven die duurzaam willen floreren en groeien met oog voor een nuchtere life-work balance.

www.perfecttalent.be

Fitch bij Topdirection

Topdirection adviseert bedrijven met een lopend vraagstuk of probleem op het gebied van personeel en/of organisatie waar zij zelf niet uit komen.

www.topdirection.nl

Fitch bij The People Office

The People Office biedt hoogwaardige online opleidingen, assessments en coaching aan voor professionals die  mensen, teams en organisaties in verbinding willen brengen met hun doel.

www.thepeopleoffice.nl