fbpx

Fitch Masterclass

Bevorder je Fitch deskundigheid door je te specialiseren in specifieke onderwerpen tijdens een Fitch Masterclass. Word Fitch Master in selectie of ontwikkeling van je medewerkers.

Schrijf je in voor de Fitch Masterclass

  • onder leiding van een organisatiepsycholoog
  • 5 x per jaar, 1 daagse Masterclass
  • op Fitch HQ, Utrecht
  • ingangseis: Fitch Certified
  • kosten: € 450 per Masterclass

Op zoek naar kwaliteit

‘Zich Fitch meester maken’, daar draait het om tijdens de Fitch Masterclass. Je bezit een goede basis van de Fitch Methode, maar je wil je graag verder specialiseren in selectie-, team- of leiderschapsvraagstukken.

Hoe leg je het centrale thema van een Fitch respondent bloot? Kun je binnen 15 minuten tot de essentie van een Fitch Scoreformulier komen?

Hoe stel ik een scherp functieprofiel op? Wat is het verschil tussen een teamanalyse en een individuele analyse? Hoe kom ik in een Fitch gesprek snel tot de kern?

Gecertificeerde Fitch collega’s kunnen zich in de Fitch Masterclass laten bijscholen in specifieke onderwerpen. Onder leiding van Nicolas Pop of Mana Bangma worden nieuwe accenten gelegd in de interpretatie, het begrip en toepassing van de Fitch.

We verfrissen de kennis die is opgedaan tijdens de Fitch Certificering. We bouwen voort op deze kennis met de nieuwste state-of-the-art inzichten die in de praktijk zijn opgedaan.

Elke masterclass bestaat uit een theoretisch onderdeel waarbij je dieper ingaat op een specifiek onderwerp en een praktisch deel waar je een meesterproef voorgelegd krijgt waarbij de opgedane kennis wordt toegepast.

DE ESSENTIE
DE ESSENTIE

leer sneller analyseren, en tot de kern van een Fitch komen

DE ACHT
DE ACHT

duik verder in de oorsprong van gedrag

DE VACATURE
DE VACATURE

stel een duidelijke en toetsbaar functieprofiel op

HET GESPREK
HET GESPREK

kom sneller tot de kern in het fitch gesprek

HET TEAM
HET TEAM

ontcijfer krachten en spanningen in teams

INTERVISIE
INTERVISIE

deel je praktijkcasus en ervaring met andere Fitch collega's

#masterfitch

Onderwerpen en agenda

De Fitch Masterclasses worden georganiseerd rondom een inhoudelijk thema. Een aantal van de dagen zijn gericht op verdieping van de kennis van de methode. De andere dagen zijn gericht op verdieping van de toepassing van de methode. Het doel van de Masterclass is deskundigheidsbevordering van de Fitch Methode.

De Masterclasses worden op het Fitch HQ georganiseerd in Utrecht. Voor de trainingen zijn maximaal zes plaatsen te vergeven.

Wat is dat, die Fitch Methode?

Eerst maar eens certificeren…

In het kort, de Fitch analyse …

zwarte driehoek