fbpx

Het Fitch Atelier

Je werkplek moet energie genereren! Waarom zou je anders naar je werk gaan? De werkprestatie wordt beïnvloedt door de kwaliteit van je werkplek.

‘All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.’

– Walt Disney –

Wij zijn Fitch; organisatiepsychologen die je baan leuker, inspiratievoller en effectiever maken. Maar we zijn ook IT’ers, ontwerpers, fotografen en schrijvers. We zijn met ons atelier gevestigd in huize Concordia, een bedrijvenpand voor creatievelingen, centraal gelegen in Utrecht, op 10 minuten lopen van Centraal Station. Ook hebben we een eigen parkeerterrein, tuin, algemene ontvangst- en vergaderruimte. We hebben ons atelier zelf gestyled en ingericht. De tafels, kasten en podium komen voort uit onze eigen handen.

‘Wordt er in deze ruimte ook gewoon gewerkt?’ Met verbazing kijken de cursisten van de Fitch Certificering nog eens om zich heen in het Fitch Atelier. De schommel, de piano, de bar, zelfs in trainingsruimtes kom je ze niet vaak tegen.

Wij realiseren onze dromen door ze door de drie kamers van Walt Disney te loodsen

De filmproducent en inspirator Walt Disney sprak ooit over drie fases waardoor een idee moest gaan voordat het uitgevoerd kon worden:

  1. In de droomfase worden ideeën verzonnen. In deze fase is niets te gek. Je laat je fantasie de vrije loop en je denkt vooral grenzeloos. Niets is te gek, te duur of onrealistisch. Sterker, je maakt je compleet los van de beren op de weg!
  2. In de realisatiefase is het aan de planmakers en realisten om de dromen te concretiseren. Wat komt er allemaal bij kijken om de droom te verwezenlijken? Wat kost het? Met welke tijdsplanning moeten we rekening houden? Welke partners moeten we overtuigen?
  3. Tot slot worden in de kritiekfase alle ‘mitsen’ en ‘maren’ benoemd. De sceptici krijgen de macht om alle beren op de weg aan te wijzen. Waarom zou het idee vooral géén succes worden?

Wanneer het idee de drie fase succesvol doorloopt wordt het in praktijk gebracht.

Wat doen jullie dan precies bij Fitch, behalve dromen?

Eens even een kijkje nemen op jullie Instagram account …

Kun je me eens meenemen in je dromen?

zwarte driehoek