Fitch Intervisie

Deskundigheidsbevordering in de Fitch methodiek in één middag. Verdiep je theoretische kennis en leer samen met andere Fitch Consultants de methode (nog) beter toe te passen.

Inschrijven Fitch Intervisie

  • themagestuurd
  • onder leiding van Nicolas Pop
  • 1 middag, 4 x per jaar
  • wisselende locaties
  • ingangseis: Fitch gecertificeerd

Op zoek naar verdieping

Het doel van de intervisie is deskundigheidsbevordering van de Fitch methode. Aan de hand van een specifiek thema wordt de intervisie opgezet. Het thema kun je mede bepalen door als Fitch Consultant vooraf aan te geven waarover je graag meer zou willen weten en/of leren. Tijdens de middag buig jij je samen met andere consultants over één casus. Onder leiding van Nicolas Pop worden nieuwe accenten gelegd in de interpretatie, het begrip en toepassingsmogelijkheden van Fitch resultaten.

We halen kennis op die is opgedaan tijdens de Fitch Certificering. We bouwen voort op deze kennis met de nieuwste inzichten die wij ons eigen hebben gemaakt. Via onderzoek en vanuit de praktijk leren we elke dag meer over de Fitch Methode. Ook presenteren we onze nieuwe toepassingen in Fitch Intervisies.

De intervisie wordt op verschillende locaties bij onze partners in het land georganiseerd. De locatie en inhoudelijke informatie van de bijeenkomst worden altijd één maand voor aanvang bekend gemaakt. Intervisies vinden doorgang bij minimaal 8 aanmeldingen.

#FitchYourTalent

Agenda intervisie 2017

Energie genereren, 6 februari, Zeist (Inretail)

In deze intervisie hebben we de focus gelegd op energiestroom. Waar krijg je energie van? Hoe kun je achterhalen waar iemand bevlogen van wordt? Mede hebben we een inkijkje gegeven achter de schermen: de bouw van een compleet nieuw Fitch Platform.

Functie in kaart, 16 mei, Oisterwijk (EVZ)

Functieprofielen zijn de basis waarop we de resultaten van kandidaten kunnen matchen. Eén van de meest waardevolle toepassingen van Fitch, mits het functieprofiel goed is opgesteld. In deze drukbezochte intervisie zijn we aan de slag gegaan met het zorgvuldig opbouwen van functieprofielen, door te kijken naar ijzersterke en ‘minder’ sterke opgestelde functieprofielen.

Teamdynamiek onder de loep, 27 september, Gouda (Technolution)

Together Each one Achieves More. Wanneer geldt 1 + 1 = 3? In een wereld waarin zelfsturende teams het steeds meer voor het zeggen krijgen, wordt de kracht van persoonlijkheid steeds bepalender. Wat zegt jouw persoonlijkheid over jouw teamrol? Wat kan Belbin ons leren bij het analyseren van persoonlijkheidsdynamiek in teams?

Presentatie Fitch Studio, 14 december, Utrecht (Fitch)

Een jaar lang is hard gewerkt aan een eigen studio in Utrecht. Met resultaat. De lancering van het nieuwe Fitch Platform een feit. De rapportage heeft een nieuwe jas. Een compleet nieuwe fitch.nl website die de naamsbekendheid in 2018 een duw vooruit moet geven. We nodigen je graag uit voor een mooie eindafsluiting en terugblik, maar vooral vooruitblik wat je van ons kunt verwachten in het nieuwe jaar.

De Agenda Intervisie 2018 volgt zo spoedig mogelijk.

Themagestuurd

De Fitch intervisies worden georganiseerd rondom een inhoudelijk thema. Bij het kiezen van het thema proberen we zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van de klant. Daarvoor is het belangrijk dat je als Fitch Consultant van je laat horen! Heb je ideeën, specifieke inhoudelijke vragen waar je regelmatig tegenaan loopt of een casus die je wilt inbrengen? Neem ruimschoots voor de intervisie contact met ons op, zodat we kunnen bekijken hoe we vanuit jouw vraag een workshop kunnen organiseren. Ook plaatsen we onze thema’s altijd in de actualiteit. Of het nu de keuze is van informateur, de samenstelling van het kabinet of het Nederlands Elftal; wat kunnen we leren van het nu als we een Fitch bril opzetten?

Reageren? Per e-mail: info@fitch.nl. Telefoon: 088 556 1490

Wat is dat, die Fitch Methode?

Eerst maar eens certificeren…

Lees over de Fitch analyse in het kort