Conclusion Future IT fitcht!

Conclusion Future IT (CFIT) is het snelstgroeiende label binnen Conclusion en een topspeler in de Nederlandse markt voor Managed Cloud Services. Met ruim 300 professionals ontwerpt, migreert en beheert CFIT IT-oplossingen voor grote organisaties zoals ProRail, Heijmans en Movares.

Business draaien, dat kan CFIT wel. Maar om door te groeien ontkom je er niet aan om met menselijke issues te dealen. Want all business is human business!

Binnen een jaar heeft CFIT op een duurzame manier Fitch geintegreerd in haar organisatie. Top-down door alle MT leden halfjaarlijks te trainen in hun zelf- en mensenkennis tijdens Fitch Teamcoachingsdagen. Bottom-up door alle talentvolle medewerkers, de vaandeldrager van persoonlijke ontwikkeling in de organistatie, te stimuleren met een DNA programma. Ook wordt de Human SWOT ingezet als belangrijkste tool in het selectieproces van nieuwe mederwerkers.

Benieuwd naar het hele verhaal? Klik dan hier!

Meer weten over hoe CFIT Fitch inzet in haar organisatie? Neem contact op met de Directeur Cloud Operations van de organisatie, Jan Riksen!

#fitchyourtalent

Neem direct contact op!

12    1

5    0

9    1

6    0

8    0

7    1

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail [email protected] Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht