Conclusion Future IT fitcht!

Conclusion Future IT (CFIT) is het snelstgroeiende label binnen Conclusion en een topspeler in de Nederlandse markt voor Managed Cloud Services. Met ruim 300 professionals ontwerpt, migreert en beheert CFIT IT-oplossingen voor grote organisaties zoals ProRail, Heijmans en Movares.

Business draaien, dat kan CFIT wel. Maar om door te groeien ontkom je er niet aan om met menselijke issues te dealen. Want all business is human business!

Binnen een jaar heeft CFIT op een duurzame manier Fitch geintegreerd in haar organisatie. Top-down door alle MT leden halfjaarlijks te trainen in hun zelf- en mensenkennis tijdens Fitch Teamcoachingsdagen. Bottom-up door alle talentvolle medewerkers, de vaandeldrager van persoonlijke ontwikkeling in de organistatie, te stimuleren met een DNA programma. Ook wordt de Human SWOT ingezet als belangrijkste tool in het selectieproces van nieuwe mederwerkers.

Benieuwd naar het hele verhaal? Klik dan hier!

Meer weten over hoe CFIT Fitch inzet in haar organisatie? Neem contact op met de Directeur Cloud Operations van de organisatie, Jan Riksen!

#fitchyourtalent

Laten we kennis maken!

Mooi, je wilt aan de slag. Daarmee zet je een belangrijke eerste stap! Kom in contact met Femmie! Ze bezit heel veel antwoorden en kan je veel vertellen over wat we voor je kunnen betekenen.

Femmie Jansen

Fitch Psycholoog