De Wever fitcht!

Bestaat de ideale verpleegkundige? Waarom valt de ene verpleegkundige uit met burn-out en blijft de ander gestaag op de been? In een wereld waarin de zorgprofessional steeds meer druk ervaart, is het belangrijk te onderzoeken wie de juiste persoon voor dit vak is.

De Wever gebruikt de Fitch Methodiek voor de selectie van nieuwe verzorgende en verpleegkundigen van de BBL-opleiding. In samenwerking met Fitch is er een functieprofiel opgesteld van de succesvolle verpleegkundige. Na onderzoek bleken het juist de verzorgers die, naast het zorgdragen voor een ander, óók zorg dragen voor zichzelf het meest succesvol te zijn. Door in hun werk duidelijk eigen grenzen aan te geven, zijn zij veel minder gevoelig voor burn­out klachten. Met de Fitch Methode kan de Wever deze essentiële kwaliteit gemakkelijk bij haar toekomstige medewerkers in kaart brengen.

Meer weten over hoe de Wever de Fitch Methode in haar organisatie inzet? Neem contact op met de Fitch Master en opleidingsadviseur van de organisatie, Tineke Molenschot!

#fitchyourtalent

Neem direct contact op!

5    0

9    1

6    0

8    0

7    1

8    0

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail [email protected] Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht