Normec Foodcare is gefitcht!

Fusies tussen bedrijven worden aangegaan om samen een groter front te vormen. Maar een fusie staat voor meer dan alleen een optelsom van organisatorische processen en de verandering van het logo en de handtekening in de mail. Want ieder bedrijf kenmerk zich met een cultuur. Veel fusies lopen vast doordat ze onvoldoende rekening houden met de verschillende organisatieculturen en de onderliggende behoeftes van iedere medewerker

Normec Foodcare is een van de meest snelgroeiende kennispartners in de voedselindustrie op het gebied van voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Met de meest recente overnames ijn ook de HR afdelingen van verschillende bedrijven samengevoegd. De Fitch Methode is ingezet om te kijken wat elke HR medewerker drijft en waar ze goed in zijn. In een inspirerende teamdag in het Fitch Atelier zijn alle kwaliteiten en behoeftes op tafel gekomen. Zo weet ieder teamlid meteen vanaf de frisse start wat ze aan elkaar hebben.

Meer weten over hoe Normec Foodcare de Fitch Methode in haar organisatie inzet? Neem contact op met de HR-manager van de organisatie, Inge Janssen!

#fitchyourtalent

Neem direct contact op!

5    0

9    1

6    0

8    0

7    1

8    0

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail [email protected] Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht