Spectrum is gefitcht!

Tegenwoordig brengt Spectrum met elan een nieuwe visie op maatschappelijke vraagstukken. Door als verbindende factor tussen inwoners, organisaties en de overheid te fungeren, worden de verschillende belevingswerelden samengevoegd en processen versnelt. Ten tijden van de kredietcrisis werd de organisatie echter flink op de proef gesteld. Subsidies vanuit de gemeente vielen weg, waardoor er een nieuwe strategie noodzakelijk was. Om de organisatie levend te houden werden ook commerciƫle vaardigheden van de medewerkers gevraagd. Maar zit dit talent wel voldoende in het huidige team?

Fitch heeft in deze periode Spectrum begeleid in het selecteren van de juiste talenten. Met de Fitch Methode werden alle kwaliteiten en kwetsbaarheden van de medewerkers van Spectrum in kaart gebracht. In een individuele diepgravend gesprek met twee Fitch Psychologen werd onderzocht of de gewenste commerciƫle vaardigheden terug te vinden waren in het profiel van de huidig medewerkers. Door de medewerkers bewust te maken van het veranderend functiepakket en de juiste talenten te selecteren kon Spectrum een gezonde doorstart maken.

Meer weten over hoe Spectrum de Fitch Methode in haar organisatie heeft ingezet? Neem contact op met de HR business partner van de organisatie, Angela Lanting!

#fitchyourtalent

Neem direct contact op!

5    0

9    1

6    0

8    0

7    1

8    0

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail [email protected] Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht