persoonlijkheidsanalyse Fitch titel homepage 2

Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan?

Ik wil meer uit mijn talent halen!

Je bent zoekende. Terwijl je veel talent en vele mogelijkheden bezit om je leven zinvol in te richten. En toch…, gelukkig kun je jezelf niet noemen. Je zoekt meer. Je wilt meer uit jezelf en het leven halen. Maar je weet niet waar je moet beginnen.

Te vaak laten we ons door onze omgeving leiden. De druk om gelukkig en succesvol te zijn, heb je daar eigenlijk zelf voor gekozen? Weet je zeker dat jij je eigen dromen, drijfveren en ideeën najaagt?

Wij zijn Fitch, jonge psychologen, die zich bezighouden met jouw zielenroerselen. We verdiepen ons in wie je bent en wat je drijft. En gaan samen met jou op zoek naar antwoorden. Zelf leren nadenken, je ontdoen van je wikkels, en je eigen zelfhulpboek leren schrijven. Dat zijn de kernelementen van onze methode.

Talentvolle individuen die vastlopen, of meer willen halen uit hun leven, zijn bij ons aan het juiste adres. We brengen je talent in kaart, confronteren je met je onontdekte drijfveren, en ontwikkelen je tot wie je werkelijk bent.

IK TRAP ONLINE AF<br><br>€ 150
IK TRAP ONLINE AF

€ 150ik heb last van koudwatervrees, en start voorzichtig mijn fitch-e-learning traject

IK WIL ÉÉN OP ÉÉN<br><br>€ 750
IK WIL ÉÉN OP ÉÉN

€ 750ik kom in vijf gesprekken met een Fitch Psych tot de kern; waardoor word ik gedreven?

IK WIL MET LOTGENOTEN TRAINEN<br><br>€ 3.750
IK WIL MET LOTGENOTEN TRAINEN

€ 3.750ik wil flink door de mangel, doe mij de vijfdaagse rollercoaster!

Terwijl sinds 2014 het aantal coaches met 0 % is gestegen,
gaat 0 % van onze generatie gebukt onder een burn-out, dat is dus 1 op de 5 van je vrienden,
en zit 0 % in een bore-out, 1 van je overige 4 vrienden.
En hoewel de gemiddelde werkgever € 0 over heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling(!!),
maken jij en je collega's hier maar voor slechts 0 % gebruik van..
vind je het gek dat slechts 0 % van de mensen bevlogen is in wat hij of zij doet!

Confronteer jezelf tijdens de Fitch Summerschool!

Tijdens de Fitch Summerschool “Confronteer jezelf!” dagen we je uit alle bewuste én onbewuste of verborgen eigenschappen in kaart te brengen en bloot te leggen. Het doel is een goed en eerlijk zelfbeeld te verrijken. De thema’s die we tijdens de dag bespreken zijn:

persoonlijke ontwikkeling onder de loep

TERUGKIJKEN | wat heeft mij gevormd?

Welke ervaringen hebben jou gevormd tot het mens dat je nu bent? In gesprek met anderen onderzoek je welke ervaringen jou jou hebben gemaakt.

MASKERS AF | hoe gedraag ik me?

Vanuit het verleden gaan we terug naar het heden. Hoe gedraag jij je nu? Met de Fitch Methode brengen we jouw unieke talent in kaart. Maar ook gaan we opzoek naar het lelijke randje. Bij ons geen maskers! Sterker nog, we houden wel van een gezonde dosis zondigheid!

DOORZAGEN | waar komt mijn gedrag vandaan?

Vervolgens pakken we de zaag erbij en gaan we terug naar de essentie van jouw gedrag. Welke behoeftes en angsten schuilen er onder jouw gedragingen? En welke diepere verlangens liggen er daarbinnen allemaal verborgen?

De Summerschool wordt donderdag 29 augustus op en rondom het Fitch Atelier georganiseerd. De kosten voor deze Fitch Experience inclusief Fitch persoonlijkheidsanalyse en lunch zijn €450.

Confronteer jezelf tijdens de Fitch Summerschool!

Een Summerschool traject bij Fitch start met een intake sessie van 1,5 uur met jouw Fitch Psych. Hierin wordt bepaald of je past binnen het traject en stellen we een concreet doel op: wat is het thema waar jij tijdens de Summerschool mee aan de slag gaat? Vervolgens gooien we je samen met een groep “lotgenoten” 5 dagdelen de diepte in. De thema’s die we per dag bespreken zijn:

persoonlijke ontwikkeling onder de loep

TERUGKIJKEN | wat heeft mij gevormd?

Welke ervaringen hebben jou gevormd tot het mens dat je nu bent? We dagen je uit om je eigen boek des levens te schrijven. In gesprek met anderen onderzoek je welke ervaringen jou jou hebben gemaakt.

MASKERS AF | hoe gedraag ik me?

Vanuit het verleden gaan we terug naar het heden. Hoe gedraag jij je nu? Met de Fitch Methode brengen we jouw unieke talent in kaart. Maar ook gaan we opzoek naar het lelijke randje. Bij ons geen maskers! Sterker nog, we houden wel van een gezonde dosis zondigheid. Dus kom maar op!

DOORZAGEN | waar komt mijn gedrag vandaan?

Op dag drie pakken we de zaag erbij en gaan we terug naar de essentie van jouw gedrag. Welke behoeftes en angsten schuilen er onder jouw gedragingen. En welke diepere verlangens liggen er daarbinnen allemaal verborgen?

MATCHEN | doe ik eigenlijk wel de dingen die bij mij passen?

Nu we tot de kern van jouw persoonlijkheid zijn gekomen is het tijd om weer op te gaan bouwen. We brengen jouw context in beeld. Hoe kijk je nu naar je werk, je relatie of toekomstbeeld? Welke ambities en dromen zijn werkelijk van jou en welke worden en misschien van buitenaf opgelegd?

AAN DE SLAG | wat ga ik morgen meteen anders doen?

Allemaal leuk en aardig, maar bij Fitch loop je niet de deur uit zonder een concreet plan. Een goed zelfbeeld en zelfinzicht, check, maar hoe ga je dit nou in je dagelijks leven toepassen? We stellen een concreet plan met je op waarmee je morgen meteen al aan de slag kunt.

De Summerschool wordt in de laatste week van augustus (26 augustus t/m 30 augustus) op en rondom het Fitch HQ georganiseerd in Utrecht. We gaan elke dag met je aan de slag van 09.30  tot 13.00 uur, met een afsluitende lunch. De kosten voor deze Fitch Experience inclusief intake, persoonlijkheidsanalyse en lunch zijn €750.

#durf jij in je eigen ziel te kijken?

Neem direct contact op!

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht