fbpx
IT techneutHuis IT'er Fitch

De persoonlijkheid van mensen terugbrengen tot eentjes en nulletjes. Het gedrag van mensen proberen te voorspellen. Leerprogramma’s digitaal bouwen. Zomaar een greep uit jouw werkzaamheden.

FITCH zoekt per direct een

HUIS IT’ER

Programmeren is je passie, mensen vind je maar onvoorspelbare wezens. Met hen hoef je ook niet om te kunnen gaan. Als computers maar je grote vrienden zijn. Een vooropleiding is mooi meegenomen, maar je programmeurvaardigheden vinden we veel belangrijker! Je hebt een brede IT-kennis. Alle IT-taken in ons buis komen namelijk op jouw bord. Je denkt mee, je ontwikkelt, en je bouwt mee aan onze psychologische software. Deze hebben we in samenwerking met onze IT-partner gebouwd. Het is één groot vragenlijst- en rapportagesysteem. Met deze digitale dienstverlening brengen we de persoonlijkheid van mensen, teams en organisaties in kaart. Maar dit systeem staat in zijn kinderschoenen. We willen onze digitale mogelijkheden snel uitbreiden, en daarom willen we een eigen IT’er in ons team.

Fitch is …

… een energieke startup opgezet door Nicolas Pop, vanuit de gedachte: ‘je baan moet je inspireren‘. Fitch staat voor ‘fit‘ en ‘match‘. Omdat mensen die goede fit vormen met de plaats waar ze werken, de meest effectieve mensen van je organisatie zijn. We houden ons iedere dag bezig om betere matches te maken onder werkend Nederland. Dat doen we door kwaliteiten van mensen te identificeren zodat deze beter kunnen worden ingezet. Wij ontwikkelen persoonlijkheidstesten, trainingsprogramma’s en adviseren organisaties. We worden veel ingezet bij recruitment en ontwikkeling van individu, teams in organisaties.

Jouw takenpakket

 1. Ontwikkelen van onze frontend in AngularJS. Een voorproefje? Check het introductiefilmpje!
 2. Ontwikkelen van een iDeal systeem waarbij klanten middels een creditsysteem producten kunnen afnemen
 3. Rapportage templates opbouwen in TinyMCE waarmee de resultaten van persoonlijkheidsanalyses kunnen worden opgesteld
 4. Tickets aanmaken van IT “bugs”, deze oplossen en vervolgens de klant de verlossing brengen
 5. Onze website fitch.nl doorontwikkelen in WordPress
 6. Op middellange termijn: e-module bouwen van onze Fitch certificering
 7. Op lange termijn: belangrijke rol in ontwikkeling van de Fitch app

Wij zoeken …

… een diehard techneut. Je bent een kei in het schrijven van algoritmes. Je goochelt met getallen en formules. Met JavaEE, Tomcat, AngularJS, HTML, CSS en PHP kun je denken, lezen en schrijven. Je bent up-to-date over de laatste technische ontwikkelingen in dit vak. Tweefactor authenticatie bijvoorbeeld.

Je persoonlijkheid is gestut op een sterk analytisch vermogen en ordelijke structuur. Problemen zijn voor jou uitdagingen. Je werkt zelfstandig, en vindt het cool om een sterke bijdrage te hebben aan het succes van onze startup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden je …

 • een zeer uitdagend project waarmee we het gedrag van mensen proberen te voorspellen
 • op afstand begeleiding van onze senior IT’er die je wegwijs zal maken in de software, en je direct begeleidt
 • de mogelijkheid om zelf je hardware en software uit te kiezen
 • een supercreatieve, energieke en ambitieuze leer- en werkomgeving in Utrecht

 

Wil je solliciteren?

Stuur een mailtje met je motivatie naar onze huidige HR-chef. Zij stuurt je een uitnodiging voor de Fitch en een uitdagende casus. Daarna plannen we een afspraakverzoek wanneer alle seinen op groen staan. We hebben je hard nodig!

Plaatje van een grijs poppetje met als hoofd het fitch logo met groene achtergrondfitch pscyhologie en communitie Femmie Jansen