fbpx
Nicolas PopFitch psycholoog & oprichter

‘Mijn naam is Nicolas Pop. Fitch heb ik zeven jaar geleden in het leven geroepen om een andere kijk te bieden op hoe wij ons werkende bestaan vormgeven. Weg met ondoorzichtige managementtaal, hiërarchische functiehuizen, en saaie functioneringsgesprekken. Aan de slag met je eigen talent in een wereld die snakt naar vernieuwing. Fitch staat voor inspiratie en geïnspireerd werken. Een goede Fitch staat voor het snijvlak waar je persoonlijke kwaliteiten kruisen met de uitdagingen die je aangaat. Fitch helpt je je eigen talenten te verwezenlijken. Die van jezelf, én die van de organisatie.

Met de Fitch Methode bieden we je een praktisch instrument dat organisaties, teams en individuen helpt talent te ontdekken, bij elkaar te brengen en te laten groeien. Onze Fitch Masters kunnen je als gids bij die zoektocht verder begeleiden.

Persoonlijke zoektocht

Fitch is ook een persoonlijke zoektocht: zit ik namelijk zelf wel op de goede plek? Of breder: de goede weg? Om die vragen te beantwoorden moet ik ook zelf begrijpen hoe ik in elkaar steek. Door het gedrag van anderen te bestuderen en te begrijpen probeer ik paradoxaal genoeg ook van mezelf te leren. In de grootste valkuil van de psycholoog ben ik dan ook met beide benen gestapt: psychologie studeren om mezelf beter te begrijpen. Sterker nog, ik heb er mijn werk van gemaakt. In de blogs die ik schrijf onderzoek ik de psychologische mechanismen die de mens drijft. Daarbij gebruik ik casussen die wij in de praktijk tegenkomen, maar betrek ik ook de actualiteit.

Zakelijk vormgegeven

Met Fitch bouw ik aan een organisatie die ook past bij een inspirerende wijze van werken. Onze headquarter in Utrecht hebben we zelf vormgegeven. Onze website en promotiemateriaal komt uit onze eigen handen. Dat neemt veel tijd in beslag. Meer tijd dan mijn geduld soms aan kan. Maar het resultaat mag er zijn. Noem het slow cooking.

Mijn Fitch profiel? Ahja, practice what you preach hè! Wat haal jij eruit?’

fitch-nicolas

Graag in contact?

Durf je nog steeds te linken? Vraag of een opmerking? Mijn e-mailadres is nicolas@fitch.nl. Ik ben geen snelle reageerder (iets met vrijbuiterschap), maar een reactie volgt altijd. Vroeg of laat.

Nicolas Pop

Kunstmatige Intelligentie specialist Zelda Zeegers poseert op de schommelfitch psycholoog Mana Bangma poseert op de schommel