fbpx
PR man/vrouw/andersPR & marketeer

Fitch heeft goud in handen, maar de wereld weet van niets. Ga jij ons aankondigen?

FITCH zoekt per direct een

STAGIAIR(E) MARKETING & COMMUNICATIE

Het maakt ons niet uit wat je studeert, of je überhaupt studeert, maar we hebben wel één eis: een supergoeie grammatikabeheersing en zuiver geveol voor taal. Natuurlijk, affiniteit met marketing, communicatie of psychologie is een mooie pré, maar je goede pen is ons hoogste goed. En je karakter, maar daarop komen we later nog terug.

Wacht even, ‘FITCH’ zei je, wie is dat?

Fitch is een energieke startup opgezet door Nicolas Pop, vanuit de gedachte: ‘je baan moet je inspireren‘. Fitch staat voor ‘fit‘ en ‘match‘. Omdat mensen die goede fit vormen met de plaats waar ze werken, de meest effectieve mensen van je organisatie zijn. We houden ons iedere dag bezig om betere matches te maken onder werkend Nederland. Dat doen we door kwaliteiten van mensen te identificeren zodat deze beter kunnen worden ingezet. Wij ontwikkelen persoonlijkheidstesten, trainingsprogramma’s en adviseren organisaties. We worden veel ingezet bij recruitment en ontwikkeling van individu, teams in organisaties.

Terug naar je taak, wat verwachten we van je?

  1. Dat je goed bent in praten, praatjes maken, praatjes schrijven, praatjes houden, platforms gaat contacteren waar we ons verhaal kunnen doen
  2. Uitstekend kunt schrijven, redigeren, misschien zelfs wel onze blog lijn verder uit kunt bouwen met originele ideeën
  3. Social media kanalen volgen, bijhouden, volgers op twitter en instagram uitbouwen naar 1.000. Wij amateurs zitten nu nog maar op 200 volgers.
  4. Met wordpress onze supercoole website cooler maakt en nog mee SEO intact
  5. Met photoshop onze marketingmaterialen van de Fitch swag voorziet
  6. Platforms en tijdschriften zoeken en contacteren waarop we ons kunnen profileren
  7. Misschien ben je heel erg bij de tijd, en start je een Fitch vlogkanaal!

Wie ben je? Heb jij enig idee?

We zoeken een praatjesmaker. Met uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Op schrift, in woord. Die qua karakter past bij een startup als Fitch. Gedreven is om een nieuw werkveld bij Fitch vorm te geven, dingen wil uitpluizen, contact durft te leggen, en creatief is met taal. En die minstens zes maanden met ons wil knallen! Of we een Fitch-profiel kunnen schetsen? Jazeker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graag solliciteren?

Stuur een mailtje met je motivatie naar onze huidige HR-chef, en zij stuurt je een uitnodiging voor de Fitch. Want we waarderen dat je je CV meestuurt, maar we zijn veel nieuwsgieriger naar je karakter. En daarna plannen we een afspraakverzoek wanneer alle seinen op groen staan. We kijken naar je uit!

Wat zijn de ervaringen van je voorgangers?

“Mijn stage bij Fitch was in 1 woord: TOP! Team, Open voor eigen input en Praktisch.

Team: Bij Fitch werk je in een ontzettend leuk team. Mana, Femmie en Nicolas hebben me vanaf het eerste moment als een volwaardig lid van de Fitch Familie beschouwd. De kracht van het Fitch team is denk ik dat we elkaars kwaliteiten inzien, en daardoor goed samenwerken. Er is geen onderlinge competitie, maar juist een gevoel van saamhorigheid waarbij we elkaar helpen en ook hulp durven vragen.

Open voor eigen input: Tijdens mijn stage was er veel ruimte voor eigen input. Door de inspirerende werkruimte en mensen bruiste ik van de ideeën. Veel van deze ideeën heb ik ook tot uitvoer mogen brengen. De stage is dus echt een combinatie van wat jij zelf graag wil leren, waar jij goed in bent en natuurlijk waar Nicolas behoefte aan heeft.

Praktische: In mijn tijd bij Fitch heb ik veel hands-on werk verricht. Ik heb blogs geschreven, gesprekken met klanten gevoerd, het socialmedia platform opgezet en daarvoor elke dag foto’s, tekeningen of quotes gemaakt, e-mails verzonden, teksten nagelezen op spelfouten (een van mijn kwaliteiten die werd ingezet), een borrel georganiseerd en nog veel meer. Dit is dus echt een stage waarbij je het echte werkveld betreedt. Je hoeft niet alleen maar koffie te zetten en achter het kopieerapparaat te staan.

Voor mij persoonlijk was de stage een perfecte balans tussen creativiteit, psychologie en met mensen werken. Alleen Nicolas kan nog weleens erg in zijn hoofd zitten met zijn ideeën en strategieën en deze wat minder communiceren, dus wees vooral niet bang om zelf door te vragen!

Al met al, zeker een aanrader!” – Melle Verlare

 

“Als stagiaire bij Fitch werd ik met open armen ontvangen. Ik werd gelijk overal in meegenomen en kreeg veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. Fitch is een jong bedrijf met energie en mogelijkheden. Je kunt je stage voor een groot deel zelf vormgeven naar wat jij graag wil doen. Het is niet voor niets dat ik sinds ik bij Fitch ben begonnen, niet meer ben weggegaan.”  – Mana Bangma

“Tijdens mijn stage bij Fitch heb ik mij nooit als een stagiair gevoeld, maar altijd als een volwaardig onderdeel van het Fitch Team. Ik werd altijd meegenomen in de beslissing die er werden gemaakt, zelfs als het alleen ging over het aanschaffen van een nieuwe office stoel. Deze houding van het Fitch Team zorgde ervoor dat ik mij gelijk thuis voelde en dat ik taken op kon pakken die in eerst instantie niet bij mijn taken hoorden. Dit maakte mijn tijd als stagiaire nog waardevoller en kon ik meer leren dan ik van te voren had verwacht.” – Jarka Janssen

“Mijn stage bij Fitch was ontzettend leuk en leerzaam! Ik kreeg hier alle vrijheid om de kennis die ik in mijn opleiding opgedaan had toe te passen. Ik mocht overal over meedenken en overal aan meewerken, waardoor je echt resultaat ziet van je input!” – Joyce van der Vlies

fitch psycholoog Mana Bangma poseert op de schommelPlaatje van een grijs poppetje met als hoofd het fitch logo met groene achtergrond