fbpx

360° Feedbackonderzoek

Wat kun je leren over jezelf door de ogen van anderen? De Fitchfeed is een 360° feedbackonderzoek waarmee je online concrete informatie over jezelf kunt verzamelen om je effectiviteit te vergroten!

Feedback krijgen en inzetten

  • Persoonlijkheidsonderzoek
  • Perspectief zelf versus ander
  • Minimaal 4 feedbackkandidaten
  • Persoonlijk Fitch platform

Hoe zien anderen jou?

Wat kun je leren van je collega’s? Hoe ervaren ze jou in praktijk? Een 360° feedbackonderzoek helpt je niet alleen complimenten, maar ook waardevolle tips verzamelen. Wat moet je vooral blijven doen? Waar kun je bijsturen?

Effectief functioneren valt of staat met het krijgen van goede feedback. Feedback geeft ons namelijk veel informatie over hoe we ons handelen kunnen verbeteren. Een compliment kan ons stimuleren datgene te doen wat we deden. Kritische geluiden kunnen maken dat we ons handelen aanpassen.

Het geven van constructieve feedback is echter een kunst op zich. We willen mensen niet kwetsen of zijn bang voor de reactie van de ander. Het ontvangen van feedback vinden we daarnaast allemaal moeilijk. We zien een kritische kanttekening al snel als een persoonlijke aanval.

De Fitchfeed is gebaseerd op de Fitch Methode en is een professioneel instrument om objectief feedback te verzamelen en te rangschikken. Je nodigt mensen in je directe omgeving uit voor een korte vragenlijst. Alle informatie wordt overzichtelijk en snel gerangschikt tot één rapportage. Daarin kun je je zelfbeeld plaatsen in het perspectief van hoe anderen je zien.

Je ontvangt complimenten van je omgeving, je wordt gekend in je talenten. Maar je omgeving schetst ook je uitdagingen en geeft je concrete tips die je direct in de praktijk kan toepassen. Concreet, praktisch en direct toepasbaar.

De Fitchfeed geeft je feed om je fitch te verbeteren.

#feedyourfitch

“Het functioneringsgesprek van goede feed voorzien? Het jaarlijkse functioneringsgesprek is een achterhaalde methode van het traditionele management. Vaak staat de leidinggevende mijlenver weg van de praktijkvloer. Hoe kan deze persoon die je niet eens goed kent jou van een goede beoordeling voorzien? En wat levert feedback op over een project dat een half jaar geleden is afgerond? In de snelle en dynamische werkomgeving van vandaag werk je steeds vaker met wisselende collega’s aan korte projecten.
Daarmee vereist het functioneringsgesprek ook een andere structuur en aanpak. Ieder afgerond project verdient een eigen feedbackronde. Niet alleen met je leidinggevende, maar ook met je collega’s van het zelfsturende team. Deze is inhoudelijk en gericht op verbeterpunten en in een bedrijfscultuur waar je gewend bent van elkaar te leren, elkaar te complimenteren en aan te spreken.”

#feedforward

zwarte driehoek