fbpx

Teamcoaching

Synergie (Grieks: synergia, samenwerking) is een begrip dat een proces beschrijft waarbij het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen.

Van goede ingrediënten naar een goed recept

  • Eéndaagse training
  • Onder persoonlijke begeleiding psycholoog
  • Van individu naar groeps-DNA
  • Kosten: € 2.500 incl. persoonlijkheidsonderzoek teamleden

Iedere organisatie is een team op zich

Ook voor organisaties geldt daarom de vraag; hoe kunnen we ervoor zorgen dat we het ideale team hebben om de beste prestaties te behalen? Teamcoaching is een effectief middel om de teamprestatie te verbeteren.

Een succesvol team vormen van verschillende persoonlijkheden is een uitdagend proces. De garantie van goede ingrediënten maken namelijk nog geen goed recept. Door de samenwerking met anderen aan te gaan kunnen we onze ambities vergroten. De vraag is alleen; met wie kan ik het beste de samenwerking aangaan? Hoe kunnen we de samenwerking verbeteren indien deze niet lekker loopt? In een tijd dat we steeds meer uitgaan van zelfsturende teams is het belangrijk dat we de verschillende persoonlijkheden in ogenschouw nemen.

De Fitch Teambouwer biedt een pragmatische en objectieve basis om een team samen te stellen, rekening houdend met de kwaliteiten en allergieën van alle teamleden. In de aaneensluitende teamtraining van één dag gaan we aan de slag met verschillende karakters, door expres de synergieën en botsingen op te zoeken. Ook beoordelen we het team alsof het één individu betreft: waar ligt haar kracht? Waar is ze kwetsbaar? Waar ligt haar potentie?

#1+1+1=fitch

Verbeter de samenwerking met anderen

Ieder mens is anders. Ieder mens zal de ander als zijn gelijke benaderen. Juist daar ontstaat vaak wrijving. Andere mensen hebben andere motieven dan jij en deze realisatie legt een grondhouding voor samenwerking. Een ander brengt andere kwaliteiten, maar ook andere kwetsbaarheden mee. En juist dat maakt het vormen van een team zowel een uiterst uitdagend én waardevol proces.

Wat levert dit op?

VERDIEPENDE KENNISMAKING

BEWUSTZIJN VAN ELKAARS KWALITEITEN

INZICHT IN WAT AANWEZIG EN NIET AANWEZIG IS

#teamfitch

zwarte driehoek