Waarom Fitch?

Waarom is Fitch ontstaan? Omdat er veel bedrijven zijn die niet weten hoe ze het optimale uit hun mensen kunnen halen. Omdat veel bedrijven hun medewerkers niet begrijpen. Omdat veel bedrijven vreemd genoeg denken dat ellenlange taakomschrijvingen, complexe competentiemanagementsystemen en vage POP-plannen hun mensen stimuleren.

Omdat veel mensen werk doen waar ze niet gelukkig van worden. Werk waar ze vervolgens ook nooit beter in zullen worden. Omdat veel mensen ontwikkeling maar een vaag abstract begrip vinden, er misschien wel bang van worden als ze het in de wandelgangen horen noemen.

poster waar opstaat: this is no small project. That's why we're doing it.

Fitch spreekt mensen aan op hun motivatie. Dat doen we door menselijk gedrag concreet te maken. We gaan na of er een goede match bestaat tussen medewerker en functie. We laten mensen dichter bewegen naar datgene wat echt bij ze past; alleen op die manier raken ze geïnspireerd. En geïnspireerde medewerkers dragen zó veel bij, aan zichzelf en aan hun omgeving. Succesvolle bedrijven zijn geïnspireerde bedrijven. In de woorden van Walt Disney: if you can dream it, you can do it.

Waarom Fitch?

Een betere vraag zou zijn: Waarom nu pas Fitch?

We zijn begonnen!

Voor meer fitch!


Gerelateerde inspiratie

#blogging

Neem direct contact op!

5    0

9    1

6    0

8    0

7    1

8    0

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail [email protected] Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht