Waarom Fitch?

Waarom is Fitch ontstaan? Omdat er veel bedrijven zijn die niet weten hoe ze het optimale uit hun mensen kunnen halen. Omdat veel bedrijven hun medewerkers niet begrijpen. Omdat veel bedrijven vreemd genoeg denken dat ellenlange taakomschrijvingen, complexe competentiemanagementsystemen en vage POP-plannen hun mensen stimuleren.

Omdat veel mensen werk doen waar ze niet gelukkig van worden. Werk waar ze vervolgens ook nooit beter in zullen worden. Omdat veel mensen ontwikkeling maar een vaag abstract begrip vinden, er misschien wel bang van worden als ze het in de wandelgangen horen noemen.

poster waar opstaat: this is no small project. That's why we're doing it.

Fitch spreekt mensen aan op hun motivatie. Dat doen we door menselijk gedrag concreet te maken. We gaan na of er een goede match bestaat tussen medewerker en functie. We laten mensen dichter bewegen naar datgene wat echt bij ze past; alleen op die manier raken ze geïnspireerd. En geïnspireerde medewerkers dragen zó veel bij, aan zichzelf en aan hun omgeving. Succesvolle bedrijven zijn geïnspireerde bedrijven. In de woorden van Walt Disney: if you can dream it, you can do it.

Waarom Fitch?

Een betere vraag zou zijn: Waarom nu pas Fitch?

We zijn begonnen!

Voor meer fitch!


Begin vandaag: schrijf je in voor onze blog!

De officiele Fitch blogs laten je de wereld zien door een Fitch-bril. Nicolas neemt je maandelijks mee op psychologische ontdekkingsreis! Schrijf je in voor onze blog!

Gerelateerde inspiratie

#blogging

Laten we kennis maken!

Mooi, je wilt aan de slag. Daarmee zet je een belangrijke eerste stap! Kom in contact met Femmie! Ze bezit heel veel antwoorden en kan je veel vertellen over wat we voor je kunnen betekenen.

Femmie Jansen

Fitch Psycholoog