FITCH DNA PROGRAMMA

Hoe kun jij je effctiviteit vergroten? Ga de confrontatie met jezelf en jouw obstakels aan tijdens het FITCH DNA programma!

Vergroot je talent

Waarom maken sommige mensen hun droom waar, terwijl anderen in fantasie blijven hangen? Een stip op de horizon kunnen we allemaal zetten. De weg ernaartoe daadwerkelijk bewandelen is maar voor weinigen weggelegd. Wat kenmerkt succesvolle mensen? In het Fitch DNA traject ga je andere talentvolle mensen actief en intensief met jezelf aan de slag. Wil jij je ontplooien als leider van de toekomst? Ga de confrontatie met jezelf aan!

Het programma

Het programma is verdeeld over vijf dagen verspreid over een half jaar. Vooraf word je in de intake gescreend op je drijfveren om mee te doen. Het programma wordt geleid door twee Fitch Psychologen, en kent vele ervaringsgerichte elementen. Van een confrontatie met je jongere én oudere zelf, tot een gesprek met je blinde vlekken! Tussen de opleidingsdagen in ga je zelfstandig met je omgeving aan de slag. We zetten je aan het werk. Hoe dacht je anders ooit succesvol te kunnen worden?

Wat kost het?

Het Fitch DNA programma kost € 3.750 (exclusief btw) en vindt plaats in Utrecht of op locatie.

Leiderschapsontwikkeling

  • 5 dagen, 6 maanden
  • max. 6 deelnemers
  • ervaringsgericht
  • onder leiding van twee psychologen
  • prijs: € 3.750 (exclusief btw)

Maak kennis met de trainers

#leiderschapsontwikkeling

Plan een kennismaking in

Plan direct een gratis oriëntatiegesprek in. Heb je nu al een vraag? Zoek contact met onze groepstrainer Femmie via 088 - 556 1490 of mail naar [email protected]