FITCH TEAMCOACHING

Wil je je teamcohesie versterken? Breng de dynamiek in kaart met Fitch en leg concrete pijnpunten op tafel.

Aan de slag met de dynamiek in je team

Een succesvol team vormen van verschillende persoonlijkheden is een uitdagend proces. Goede ingrediënten samenvoegen geeft nog geen garantie op succes. De juiste ‘fitch’ wel. Door de samenwerking met anderen aan te gaan kunnen we onze ambities vergroten. De vraag is alleen; met wie kun je het beste de samenwerking aangaan? En ook; hoe kunnen we de samenwerking verbeteren als deze niet lekker loopt?

#teamcoaching

Fitch Teamcoaching

Onder leiding van Mana Bangma of Nicolas Pop ga je gericht met je teamdynamiek aan de slag. We gaan als volgt te werk:

  • We gaan met jou en je teamleden in gesprek om te onderzoeken wat het probleem is of uitdaging waar jullie voor staan.
  • Ieder teamlid wordt voor de teambijeenkomst uitgenodigd voor de Fitch Persoonlijkheidsanalyse, de profielen worden als input gebruikt op de dag zelf.
  • We starten de dag samen de criteria op te stellen voor een goed gesprek: hoe kunnen we dit met elkaar voeren? Alleen zo kunnen we een gesprek voeren over waar het werkelijk over zou moeten gaan.
  • Tijdens de dag of dagen gaan we op zoek naar ieders unieke stijl. Wordt deze stijl erkend en herkend door de anderen? We brengen complementaire stijlen praktisch in beeld met een teamopstelling. Actuele kwesties bekijken we door deze bril.

Prijs

Ieder team is uniek. Iedere teamcoaching is dus maatwerk, waarvoor we een aparte offerte opstellen. We werken als volgt: bij 2 dagdelen training hoort 1 dagdeel voorbereiding. Onze dagdeelprijs ligt tussen de € 750 en € 950, afhankelijk van de complexiteit van het probleem.

Welke teams gingen je voor?

#1+1=3

Kom in contact met 1 van onze trainers

Neem contact op onze teamcoaches Nicolas of Mana. Bel 088 556 1490 of plan direct een kennismakingsafspraak in

[email protected] 088 556 1490