FITCH TEAMCOACHING

Wil je je teamcohesie versterken? Breng de dynamiek in kaart met Fitch en leg concrete pijnpunten op tafel.

Weg met de afstand, tijd voor schuring!

Anderhalf jaar lang hebben we gedwongen op afstand met elkaar moeten samenwerken. De spreekwoordelijke eilandjescultuur werd ons als medicijn voorgeschreven. Na een periode van ongemak en aanpassing raakten we gewend aan onze nieuwe manier van werken. Nu we weer naar kantoor kunnen, zul je je weer moeten verhouden tot je collega's en de bijkomende schuringen.

Een goed functionerend team presteert beter dan een optelsom van losse individuen omdat teamleden elkaar vragen stellen, kritisch naar elkaar zijn en elkaar bijstaan. Maar doordat we verplicht afstand moesten houden, zijn de onderlinge banden met onze teamleden verzwakt. En kost het meer moeite om toenadering te zoeken.

Hoe zorg je ervoor dat de verbinding en samenwerking weer snel hersteld?

#teamcoaching

Fitch Teamcoaching

Dit jaar maken we met Fitch ons extra sterk voor teams. Immers, Fitch gaat in wezen over self-disclosure: over weten wat je drijft, over waar je energie van krijgt, of juist totaal op leegloopt. EN over het echte gesprek met elkaar voeren.

Onder leiding van één of twee fitch psycholog(en) ga je gericht met je teamdynamiek aan de slag. We gaan als volgt te werk:

  • we gaan met het team in gesprek om te onderzoeken wat het probleem is of de uitdaging waar jullie voor staan.
  • ieder teamlid wordt voorafgaande aan de teamdag uitgenodigd voor de Fitch Persoonlijkheidsanalyse, de profielen worden als input gebruikt op de dag zelf.
  • we starten de dag door samen de criteria op te stellen voor een goed gesprek: hoe kunnen we dit met elkaar voeren? Alleen zo kunnen we een gesprek voeren over waar het werkelijk over zou moeten gaan.
  • tijdens de dag of dagen staat het volgende doel centraal: inzicht op te doen in jezelf, in de ander, in de groep, en hoe jullie je onderling tot elkaar verhouden.

Prijs

Ieder team is uniek. Iedere teamcoaching is dus maatwerk, waarvoor we een aparte offerte opstellen. We werken als volgt: bij 2 dagdelen training hoort 1 dagdeel voorbereiding. Onze dagdeelprijs ligt tussen de € 750 en € 950, afhankelijk van de complexiteit van het probleem.

Welke teams gingen je voor?

#1+1=3

Lees onze blogs over het team

Kom in contact met 1 van onze trainers

Neem contact op onze teamcoaches Nicolas, Mana of Femmie. Bel 088 556 1490 of plan direct een kennismakingsafspraak in

[email protected] 088 556 1490