Technolution fitcht!

Hoe breng je de soft skills van diehard informatietechnologen in beeld?
Technolution levert complexe technologische innovaties bij klanten waarbij technologie de basis is voor hun business.
Denk aan ov-software ontwikkeling maar ook techniek voor de zelfsturende auto.
Bij het ontstaan van de organisatie sloegen zes genieën die elkaar goed kenden de handen ineen.
Tegenwoordig werken ruim 180 mannen en vrouwen in wisselende projectteams aan technische innovaties.

Hoe zorg je ervoor dat je in zo'n grote organisatie de juiste IT'ers werft? Het selectiebeleid wordt tegenwoordig niet alleen meer afgestemd op hard skills als beheersing van verschillende programeertalen maar ook op goede soft skills. Goed kunnen programmeren wil nog niet zeggen dat je goed kunt samenwerken. Hoe zorg je ervoor dat je in de huidig hoog concurrerende IT-klimaat je beste IT'ers weet te behouden? Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is een belangrijke wens van de ambitieuze IT-professional. Hoe zorg je ervoor dat de wisselende projectteams de goede samenstelling hebben van verschillende karakters?

Technolution zet de Fitch Selecteur in bij het analyseren van nieuwe medewerkers. Daarnaast zet ze de Fitch analyse in om het persoonlijk leiderschap van haar medewerkers te vergroten. Tot slot gebruikt ze de Teambouwer om teams de juiste samenstelling van karakters vorm te geven.

Meer weten over hoe Technolution de Fitch Methode in haar organisatie inzet? Neem contact op met de Fitch Master en Director HR en Organization, Nathalie Gielliet of CEO van de organisatie, Jan van der Wel!

#fitchyourtalent

Neem direct contact op!

12    1

5    0

9    1

6    0

8    0

7    1

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail [email protected] Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht