TSM Business School fitcht!

Goed functioneren valt of staat met het krijgen van goede feedback. Door complimenten weten we welk natuurlijk gedrag gewenst is om te blijven laten zien. Door tips te geven, weet je welk gedrag je minder mag laten zien of welk gedrag je verder kunt ontwikkelen. En niet alleen feedback van je leidinggevende is daarbij van belang, maar juist de collega’s om je heen zijn je beste spiegels!

TSM gebruikt Fitch al een aantal jaar om haar kandidaten van business school van feedback te voorzien. Met de FitchFeed, het 360° feedbackonderzoek van Fitch, kunnen kandidaten feedback ophalen van de directe omgeving. Verrijk je zelfbeeld met de feedback van je collega’s waardoor er concrete tips ontstaan die je direct in de praktijk kan toepassen.

Meer weten over hoe TSM de FitchFeed in haar organisatie inzet? Neem contact op met de project coördinator van de organisatie, Simone Grobbink!

#fitchyourtalent

Laten we kennis maken!

Mooi, je wilt aan de slag. Daarmee zet je een belangrijke eerste stap! Kom in contact met Femmie! Ze bezit heel veel antwoorden en kan je veel vertellen over wat we voor je kunnen betekenen.

Femmie Jansen

Fitch Psycholoog