Conclusion Enablement fitcht!

Conclusion Enablement is het snelstgroeiende label binnen Conclusion en een topspeler in de Nederlandse markt voor Managed Cloud Services. Met ruim 300 professionals ontwerpt, migreert en beheert Conclusion Enablement IT-oplossingen voor grote organisaties zoals ProRail, Heijmans en Movares.

Business draaien, dat kan Enablement wel. Maar om door te groeien ontkom je er niet aan om met menselijke issues te dealen. Want all business is human business!

Binnen een jaar heeft Conclusion Enablement op een duurzame manier Fitch geintegreerd in haar organisatie. Top-down door alle MT leden halfjaarlijks te trainen in hun zelf- en mensenkennis tijdens Fitch Teamcoachingsdagen. Bottom-up door alle talentvolle medewerkers, de vaandeldrager van persoonlijke ontwikkeling in de organistatie, te stimuleren met een DNA programma. Ook wordt de Human SWOT ingezet als belangrijkste tool in het selectieproces van nieuwe mederwerkers.

Benieuwd naar het hele verhaal? Klik dan hier!

Meer weten over hoe Conclusion Enablement Fitch inzet in haar organisatie? Neem contact op met de HR Directeur van de organisatie, Monique Wiegel!

#fitchyourtalent

Laten we kennis maken!

Mooi, je wilt aan de slag. Daarmee zet je een belangrijke eerste stap! Kom in contact met Femmie! Ze bezit heel veel antwoorden en kan je veel vertellen over wat we voor je kunnen betekenen.

Femmie Jansen

Fitch Psycholoog