Fitch human SWOT

Heb je deze week een sollicitant om tafel of een medewerker voor een voortgangsgesprek? Laat ons je uitdagen en vraag ze onze Human Swot te doorlopen!

De ideale kandidaat bestaat niet

Als psychologen weten wij dat de perfecte medewerker niet bestaat, want ieder men is kwetsbaar. Kijk maar naar jij en ik: wij weten allebei heel goed wat de mindere leuke versie van ons is, maar aan de sollicitatietafel doen we ons allemáál anders voor. De perfecte mens, het schaap met de vijf, zes, zeven poten, ga zo maar door.

De tijd en energie die het kost om het sociaal wenselijke muurtje te doorbreken. Precies dat nemen wij van je over. Want open en eerlijke gesprekken voeren met mensen, dat is wat wij als psychologen goed kunnen.

De Human Swot geeft inzicht in de kwaliteiten die de kandidaat met zich meebrengt en welke kwetsbaarheden en risico’s je in huis haalt door de persoon aan te nemen. Belangrijke thema’s komen direct op tafel, en de kandidaat is geprepareerd voor een open en eerlijk gesprek. Zo weet jij wie je écht in haalt huis.

selecteer het juiste talent

Snel tot de kern met de human SWOT

In een gesprek van één uur bespreekt de kandidaat de resultaten van de analyse met een Fitch Psycholoog. Op basis van de Fitch Analyse én het gesprek stellen we een handgemaakte SWOT-analyse op. Het betreft een to-the-point concrete management summary van 1 a4 van iemands persoonlijke stijl. Wil je een voorbeeld van een human SWOT zien? Klik hier!

De human SWOT wordt, na toestemming van de kandidaat, naar jou teruggekoppeld. Zo bezit jij:

 • perfect gespreksmateriaal voor in je selectiegesprek: dié onderwerpen waar je een selectiegesprek werkelijk over hoort te voeren
 • een concrete interactiewijzer van je medewerker zodat je weet hoe je het meeste uit hem haalt
 • de kandidaat ontvangt een uitgebreide persoonlijke spiegel én ontwikkelrapportage als leidraad voor het vervolg van diens carrière.
 • de Human SWOT

  • Fitch Analyse + gesprek + SWOT + terugkoppeling
  • investering kandidaat: 45 min analyse invullen + 1 uur gesprek
  • output: gepersonaliseerde human SWOT
  • € 535 excl. btw

  Ervaar de human SWOT direct

  Wat Fitch Professionals zeggen...

  #gefitcht

  Ik wil voorproeven!

  Heb je deze week een sollicitant om tafel of een medewerker voor een voortgangsgesprek? Dan bieden we je graag onze human swot aan als voorproefje op wat we kunnen.

  Laat hier de gegevens van de kandidaat (compleet AVG proef) achter, de rest regelen wij!

  Liever direct contact? Zoek contact met Femmie via 088-556 1490 of mail naar [email protected]