WIE ZIJN WIJ?

Uit welk hout is Fitch gesneden?
We nemen je mee in óns proces van ‘worden wie we zijn’.

Waarom bestaat Fitch?

Mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, dat is wat we doen. Leven is namelijk best een kunst. Daar ben je je hele leven zoet mee. Wanneer je erachter komt wie je bent en wat je drijft kun je keuzes maken die bij je passen. Dat proces noemen wij ‘worden wie je bent’.

Maar hoe doe je dat in een wereld die zoveel mogelijkheden herbergt? Een wereld die steeds meer invloed heeft op hoe jij voelt, denkt en handelt?

Door de waarde in jezelf te ontdekken, ben je minder afhankelijk van de waardering van anderen. Door een plek te vinden die het beste bij je past. Dat is waar we je bij helpen. Zonder dat wij de weg bepalen. Het is namelijk de richting die uit jezelf voorkomt. Zo is ook Fitch ontstaan.

#fitchyourtalent

Wie werken er bij Fitch?

Onze filosofie geldt: een baan moet bij je passen. Je moet er energie van krijgen en gelukkig van worden. Hoe geldt dat eigenlijk voor onszelf?

#wordwiejebent

Hoe ziet onze werkplek eruit?

‘Wordt er in deze ruimte ook gewoon gewerkt?’

Met verbazing kijken de cursisten nog eens om zich heen in het Fitch Atelier. De schommel, de piano, de bar, de plánt, alle onderdelen zijn of met de hand gemaakt, uit zaad gekiemd of met smaak uitgezocht

Je werkplek moet inspiratie genereren! Hoe kun je anders kwalitatief goed werk afleveren? Het Fitch Atelier hebben we zelf volgens deze filosofie ingericht:

Laten we kennis maken!

Je kunt ons eenvoudig bereiken via de onderstaande knoppen. Wil je het fitch Atelier eens bewonderen? Kom gewoon langs, bij ons staat er altijd goede koffie klaar!

Femmie Jansen

Fitch Psycholoog