FITCH

Wie zijn wij?

Uit welk hout is Fitch gesneden?

Waarom bestaat Fitch?

Mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, dat is wat we doen. Leven is namelijk best een kunst. Daar ben je je hele leven zoet mee. Wanneer je erachter komt wie je bent en wat je drijft kun je keuzes maken die bij je passen. Word wie je bent.

Maar hoe doe je dat in een wereld die zoveel mogelijkheden herbergt? Hoe doe je dat in een wereld die steeds meer invloed heeft op hoe jij je voelt, denkt en handelt? Door de waarde in jezelf te ontdekken, ben je minder afhankelijk van de waardering van anderen. Door een plek te vinden die het beste bij je past. Dat is waar we je bij helpen. Zonder dat wij de weg bepalen. Het is namelijk de richting die uit jezelf voorkomt. Zo is ook Fitch ontstaan. Fitch is niets anders dan een dekmantel van een persoonlijke zoektocht naar levensinvulling.

Van binnenuit gedreven. Dat is iets wat ons kenmerkt. We zijn geen kei in concurrentieonderzoek zodat we weten waar we ons moeten onderscheiden. We zijn liever iedere dag bezig met wat ons drijft. Waar wíj energie van krijgen. Iedere dag mensen helpen te worden wie ze zijn. Dat doen we. Al tien jaar lang.

#fitchyourtalent

Wie werken er bij Fitch?

Onze filosofie geldt: een baan moet bij je passen. Je moet er energie van krijgen en gelukkig van worden. Hoe geldt dat eigenlijk voor onszelf?

#wordwiejebent

Hoe ziet onze werkplek eruit?

‘Wordt er in deze ruimte ook gewoon gewerkt?’

Met verbazing kijken de cursisten van de Fitch Certificering nog eens om zich heen in het Fitch Atelier. De schommel, de piano, de bar, de plánt, alle onderdelen zijn of met de hand gemaakt, uit zaad gekiemd of met smaak uitgezocht.

Je werkplek moet inspiratie genereren! Hoe kun je anders kwalitatief goed werk afleveren? Het Fitch Atelier hebben we zelf volgens deze filosofie ingericht. De tafel, kast en het podium komen voort uit onze eigen handen. Zo weten we zeker dat we een atelier hebben dat bij ons past.

Neem direct contact op!

13    3

6    0

10    1

14    3

4    0

15    0

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail femmie@fitch.nl Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht