Maarten van Laarhoven

Huis IT'er Fitch

Mijn naam is Maarten van Laarhoven. Mijn achtergrond ligt in de ontwikkeling en het ontwerpen van software. Dit is dan ook mijn aandachtsgebied bij Fitch. Ik houd mij met name bezig met de technische ontwikkeling van het Fitch platform.

Naast techniek heb ik een grote interesse voor beeldende kunst. Ik verdiep me graag in de kunstgeschiedenis. Ook zet ik de eerste stappen als beginnend kunstenaar! Deze interesse pas ik ook toe in de Fitch software, door altijd met een esthetisch oog te werk te gaan. Dit komt vanzelfsprekend terug in de gebruikersinterface, maar ook in de logica en opzet van de code die je als gebruiker niet ziet. Naast het dagelijkse onderhoud van de software ligt mijn interesse ook bij nieuwe ontwikkelingen op de gebieden van artificial intelligence en data-analyse en het overzichtelijk zichtbaar maken van complexe data in infographics.

De visie van Fitch spreekt mij aan omdat ook ik zie hoe belangrijk een passende werkomgeving is. Een omgeving die rekening houdt met kwaliteiten, maar ook kwetsbaarheden van haar werknemers.

Als IT-er ben ik wat voorzichtiger met het openbaren van mijn Fitch-profiel dan onze psychologen. Een wijs man zei ooit 'het internet vergeet niets'.

Ben je benieuwd geworden naar mijn profiel, of wat het digitaliseren van menselijke kwaliteiten voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Of wil je misschien gewoon vragen stellen over de nieuwste ontwikkelingen op het Fitch platform? Ik sta altijd open voor een bakkie koffie in het Fitch Atelier!

Je kunt me bereiken door te bellen naar 088-556 1490 of stuur een mailtje naar [email protected]. Tot snel!

Maarten van Laarhoven

#fitchyourtalent

Laten we kennis maken!

Mooi, je wilt aan de slag. Daarmee zet je een belangrijke eerste stap! Kom in contact met Femmie! Ze bezit heel veel antwoorden en kan je veel vertellen over wat we voor je kunnen betekenen.

Femmie Jansen

Fitch Psycholoog