FITCH PERSOONLIJKHEIDS­ONDERZOEK

Wie ben jij? Wat drijft jou? Wat maakt je uniek? Krijg concreet inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden met het Fitch Persoonlijkheidsonderzoek.

Breng je persoonlijkheid in kaart

Zelfkennis is de basis voor een gelukkig leven. Wanneer je weet wat je kunt en wat je drijft, kun je keuzes maken die daarbij passen. Maar laat dat nu net de moeilijkste opdracht zijn die er bestaat.

Het Fitch Persoonlijkheidsonderzoek brengt jouw persoonlijke stijl in kaart. Dit geeft je een scherp beeld van je kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden kunnen schetsen. Het onderzoek is gebaseerd op het Fitch Model en resulteert in een persoonlijke en concrete rapportage.

Een Fitch aanvragen

Je kunt het persoonlijkheidsonderzoek direct aanvragen via onderstaand inschrijfformulier. Wil je een demo doorlopen? Dat kan hier! Of bekijk de voorbeeldrapportage.

Het doorlopen van het persoonlijkheidsonderzoek neemt ongeveer één uur in beslag en kun je doen op je mobiel, tablet of computer. De resultaten ontvang je binnen enkele minuten in een gepersonaliseerde rapportage in je mailbox.

Deze rapportage kan goed op zichzelf staan, maar komt nog beter tot zijn recht in gesprek met een Fitch Psycholoog. Daarom bieden wij persoonlijke coaching aan om concreet en praktisch met je inzichten aan de slag te gaan. Of leer je collega's nog beter kennen tijdens een teamtraining met Fitch Profielen.

Fitch persoonlijkheidsonderzoek

  • inzicht in kwaliteiten, kwetsbaarheden, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden
  • invultijd : 45-60 minuten
  • rapportage direct in je mailbox
  • combineer met Fitch coaching voor het beste resultaat
  • uit te breiden met een FitchFeed; 360º Feedback Analyse

Vraag direct een fitch aan

#fitchanalysis

Ik wil aan de slag!

Vraag direct een FITCH-persoonlijkheidsonderzoek aan.
Na het invullen van je gegevens wordt je meteen doorverwezen naar een betalingspagina. Wanneer de betaling is gelukt krijg je een uitnodiging voor de FITCH-persoonlijkheidsanalyse in je mail. Eenmaal ingevuld ontvang je je persoonlijke rapportage in je inbox.

Kosten: €272,25 inclusief BTW.

Wil je eerst iemand van Fitch spreken?
Kies dan voor een voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met Femmie. Zij vertelt je graag over al onze diensten rondom het persoonlijkheidsonderzoek én eventuele trainingen. Doorloop het formulier en prik direct een moment dat jou goed uitkomt!