Freia fitcht!

Van weten naar wijsheid, aldus de Freia Groep. Freia is een netwerk van opleidings- en trainingsbedrijven die zich richten op de individuele ontwikkeling van medewerkers van bedrijven.

Als geen ander weet Freia dat opleiden begint met een goede analyse van de ontwikkelnoodzaak. Freia gebruikt zelf de Fitch Methode als een selectie-assessment voor alle medewerkers van haar groep. Daarnaast zet Freia Fitch in als vaste huispscyholoog. Aan alle nieuwe medewerkers worden drie coachgesprekken met een Fitch psycholoog aangeboden. Daarnaast kan elke bestaande werknemer twee opfrissessies per jaar inplannen. Zo houdt Freia haar medewerkersscherp en in beweging!

Lees hier het uitgebreide artikel over de samenwerking Fitch x Freia: www.fitch.nl/huispsycholoog-freia .

Meer weten over hoe Freia Fitch inzet als huispsycholoog in haar organisatie? Neem contact op met de Fitch Master en HR Manager van de organisatie, Floor Harms!

#fitchyourtalent

Laten we kennis maken!

Mooi, je wilt aan de slag. Daarmee zet je een belangrijke eerste stap! Kom in contact met Femmie! Ze bezit heel veel antwoorden en kan je veel vertellen over wat we voor je kunnen betekenen.

Femmie Jansen

Fitch Psycholoog