FITCH VOOR BEDRIJVEN

Voorkom mismatches. Benut het groeipotentieel van je medewerkers. Verbeter teamdynamiek en versterk het leiderschap. Hoe?

'Fitch' je medewerkers

Mensen zijn niet in hokjes te stoppen. Ieder mens is uniek, en dat maakt de wereld kleurrijk. Tegelijkertijd maakt dat het werk van recruiters, loopbaanbegeleiders, coaches en HR-professionals complex. Want hoe zet je de juiste mens op de juiste plaats?

Met het Fitch Persoonlijkheidsonderzoek breng je de belangrijkste eigenschappen en drijfveren van de mensen in je organisatie in kaart. Het persoonlijkheidsonderzoek is gebaseerd op het Fitch Model, waarmee we het gedrag van mensen en teams in kaart kunnen brengen. Je kunt van de resultaten verschillende rapportages draaien afhankelijk van de doelstelling: selectie, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanvraagstuk of teamrapportages. Door professionals in je organisatie te certificeren in het Fitch Model, kun je de resultaten op juiste wijze interpreteren en toepassen.

#haal-fitch-in-huis

Haal Fitch in je organisatie

Wil je het Fitch Model in je organisatie toepassen? Volg dan een van onze opleidingen: Fitch Practitioner, of de uitgebreide opleiding tot Fitch Professional. Na afronding kun je het Fitch Model in je organisatie toepassen.

Wat zijn de kosten?

Al vanaf € 950 (exclusief btw) kun je je laten opleiden als Fitch Practitioner. Je kunt een Fitch Abonnement afnemen van 10 testen voor € 1.500 (exclusief btw).

Meer weten over de Fitch Certificering? Bezoek ook de opleidingspagina.

Welke bedrijven gingen je voor?

#fitch-voor-bedrijven

Maak kennis met Fitch!

Wil je een demo doorlopen van het Fitch Persoonlijkheidsonderzoek?

Of wil je kennismaken en je organisatievraagstuk voorleggen? Neem contact op Mana, Fitch Psycholoog én trainer die individuen opleidt tot Fitch Professional!

Bel 088 - 556 1490, mail naar [email protected], of plan direct een kennismaking in!

088 556 1490