1-op-1 coaching met Fitch

Loop je vast of wil je de volgende stap zetten in je werk en in leven algemeen? Fitch biedt jou met haar 1-op-1 coaching een zeer persoonlijke en effectieve aanpak. Vergroot je effectiviteit en geluk in het leven in drie online concrete en confronterende gesprekken!

1-op-1 coaching

Plan een gratis intake in!

Vergroot je zelfbewustzijn

“What are you gonna change today, that is gonna effect the rest of your life?”

Vaak weet je wel ongeveer waar je goed in bent of waar je energie van krijgt, maar helemaal scherp heb je het niet. Je hebt continu het gevoel dat er vanalles moet en in je hoofd is er geen rust. Je bent klaar voor een volgende stap, maar waar begin je?

Bij Fitch ga je aan de slag met wat jou op dit moment blokkeert. Je zit jezelf in de weg, of mag jezelf juist meer laten zien. Je haalt wellicht je waardering uit anderen, of uit je prestaties. Streef je doelen na die helemaal niet bij je passen?

Wij zijn Fitch, nieuwe generatie psychologen die mensen ontwikkelen en helpen te worden wie ze in essentie zijn. Je krijg inzicht in jouw gedrag, patronen en overtuigingen en we maken helder wat jij als mens belangrijk vindt.

De gesprekken zijn persoonlijk, vertrouwd, scherp en confronterend. Je wordt aan het denken gezet met doortastende en prikkelende vragen, in gesprekken die qua vorm en inhoud vrij voelen.

Ga vandaag aan de slag zodat je morgen weet hoe je leven beter kunt inrichten!

Plan een gratis intake in!

#1-op-1-coaching

Wie zichzelf niet vormt, wordt gevormd

Ben je starter en zet je de eerste stappen in je persoonlijke ontwikkeling? Ben je specialist en heb je al vijf of tien jaar ervaring in het werkveld? Of zit je aan de top en wil je écht de diepte in en de confrontatie aan met jezelf? Voor iedere doelgroep bieden wij een Fitch Psycholoog die aansluit bij jou ervaring en thematiek.

Vergroot je zelfkennis

Krijg inzicht in wie je bent en wat je drijft

€ 375

Vergroot je effectiviteit

Breng in kaart waar je vastloopt, en welke stap je kunt zetten

€ 595

Vergroot je leiderschap

Ga de confrontatie aan met jezelf

€ 750

#wordwiejebent

Plan een gratis intake in!

Vraag een gratis intake in met de Fitch Psycholoog die bij jou past.

Vul hiernaast je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen. Geef kort aan waarmee je aan de slag wilt én geef aan welke coachingspakket je voorkeur heeft.

We spreken je snel!