Femmie Jansen

Fitch Psycholoog & Communicatie

Even voorstellen! Ik ben Femmie Jansen en ik werk bij Fitch. Maar hoe ben ik hier terecht gekomen? En wat doe ik precies bij Fitch? Op deze pagina vertel ik je mijn verhaal:

Als zoemende bijen om je hoofd

Toen ik 3 jaar geleden afstuurde als sociaal- en organisatie psycholoog stond ik net als veel andere jonge mensen voor de vraag: "afgestudeerd, en nu?" Als een soort bijen begonnen de stemmen van mijn omgeving om mijn hoofd te zoemen:

"Wat ga je na de zomer doen?"
"Heb je al werk?"
"Je bent al wel aan het solliciteren, toch!?"

Goedbedoelde stemmen natuurlijk, maar ze maakten mij alleen maar onrustig. Ik wist namelijk helemaal nog niet welke baan ik leuk zou vinden of waar ik überhaupt goed in zou zijn. Iets met coachen of trainen misschien, maar daar hield het ook op. De sociale druk om direct een keuze te maken en aan de slag gaan; het werkte voor mij averechts.

Daarom koos ik er voor om in de zomer na mijn afstuderen eerst de tijd te nemen om mezelf beter te leren kennen. Tijdens een tiendaags ontwikkeltraject leerde ik mijn kwaliteiten, kwetsbaarheden en sterke punten kennen. De grootste les: begin eerst eens bij jezelf! Leer eerst jezelf goed kennen, want als je dat weet kun je worden wie je bent!

Werk dat bij je past

Niet veel later kwam plotseling Fitch op mijn pad. Een organisatie die precies dat nastreeft wat voor mij zo’n belangrijk inzicht was geweest. Eerst weten wat je wilt, wat je kunt en wat jou uniek maakt. Pas dan kun je een baan vinden die je energie geeft en waar je je op je plek voelt. De klik was er dan ook meteen.

Wat doe ik dan zoal bij Fitch?

Mijn Fitch profiel verraadt het al een beetje: ik vind veel dingen interessant, kan dingen op enthousiaste manier presenteren en ben graag in contact met mensen. Die ik dan vervolgens ook nog het allerliefst op één of ander manier verder help. Nou, daar hebben we maar meteen een leuke functie van gemaakt.

Als Fitch Pitcher zorg ik ervoor dat zoveel mogelijk mensen Fitch kennen. Met een tas vol Fitches trek ik het land in om met werkgevers en werknemers in gesprek te gaan. Samen onderzoeken we hoe je ervoor kunt zorgen dat je energie krijgt van het werk dat je doet. En dat geeft mij weer energie! Want ik gun iedereen een fijne FITCH.

Ook ben in verantwoordelijk voor het Studiekeuzetraject bij Fitch. Daarin help ik jonge studiekeuzestressers en twijfelaars aan een studie die past bij hun persoonlijkheid.

Verder ben ik "de blauwe" op kantoor die aan iedereen koffie en theetjes uitdeelt. En ben ik graag betrokken bij al onze klanten. Hierdoor zal je mij vaak aan de andere kant van de telefoon vinden!

Wanneer spreek ik jou?

Ben je benieuwd geworden naar mij of wat Fitch voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Kom een keer koffie drinken in het Fitch Atelier! Of nodig me uit! Dan Pitch ik je het verhaal van Fitch.

Je kunt me bereiken door te bellen naar 088 - 556 1490 of stuur een mailtje naar femmie@fitch.nl. Tot snel!

#fitchyourtalent

Neem direct contact op!

3    0

1    0

9    2

6    2

24    0

41    3

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail femmie@fitch.nl Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht