Femmie Jansen

Fitch Psycholoog & CommunicatieCoachstijl:

warm

doortastend

betrokken

onderzoekend

empatisch

Hoi! Ik ben Femmie en ik werk als psycholoog bij Fitch. Maar waar sta ik zelf in mijn ontwikkeling? En wat doe ik precies bij Fitch? Je leest het hier!

Fitch = Fit x Match

Werken bij Fitch staat voor mij voor kritisch blijven kijken naar wie je bent, wat je wilt en blijven zoeken naar wat écht bij past. Direct toen ik binnenkwam lopen werd ik hier al mee geconfronteerd. Want wat wilde ík eigenlijk gaan betekenen voor Fitch? Ik werd uitgedaagd mijn eigen Fitch vorm te geven!

Ik startte met sales, was dat iets voor mij? Ik ontdekte dat als ik mensen al enigszins ken, ik gemakkelijk de telefoon oppakte, maar koude acquisitie.. nee, dat was toch echt niks voor mij. IT dan? Even jezelf helemaal verliezen in alle 0’en en 1’en, dat vond ik heerlijk! Maar als je mijn Fitch profiel bekijkt, snap je wel dat ik daarin op termijn het menselijke contact mistte. Het duurde dan ook niet lang voordat mijn allergrootste drijfveer boven kwam drijven. Cut the crap, ik wil gewoon mensen helpen!

Werk dat bij je past

Dit doe ik bij Fitch door mensen 1-op-1 met hun persoonlijke thema’s te helpen in de Fitch Coaching. Ik begeleid samen met Nicolas de groepstraining waarin je met soortgenoten aan de slag kunt. En help ik studiekeuzestressers aan een studie in het Studiekeuzetraject. Oja, tot slot ben ik het aanspreekpunt voor iedereen die met ons in contact wil komen (vandaar dat je mijn hoofd ook zo vaak op deze site tegenkomt…)

Naar de psycholoog zoals je naar de tandarts gaat

“Ik zit niet zo lekker in mijn vel”, “ik heb last van een winterdepressie” of “misschien moet ik mijn zorgen maar wegdrinken”, ik hoor het steeds vaker om me heen. Ik geloof dat mentale gezondheid net zo belangrijk is als fysieke gezondheid. Maar waarom gaan we allemaal wel halfjaarlijks naar de tandarts of fysiotherapeut, maar hangt er rond de psycholoog nog steeds een stigma?

Als Fitch Psycholoog hoop ik mensen te kunnen inspireren om te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Niet zomaar genoegen nemen met een “oké-leven”, maar je twijfels, problemen of onzekerheden onder de loep leggen. Met een rotte kies blijf je toch ook niet jaren rondlopen?

Welke dromen heb ik nog voor mijzelf en fitch?

Ambitieus, zo had ik mij mijzelf vroeger nooit omschreven. Maar nu ik doe wat écht bij mij past, beginnen er toch flink wat ideeën te stromen. Dus dromen, dat doe ik zeker!

Zo volg ik momenteel een opleiding Psychodrama, waarin we psychische belemmeringen onderzoeken door dramatechnieken toe te passen. Dan gaan we dus verder dan enkel denken en praten over.

Mijn andere droom is dat ik op den duur zowel mijn hoofd als mijn handen kan gaan inzetten om anderen te helpen. Een Fitch Koffiebar waar ik jouw koffie en broodjes bereid, maar waar je ook terecht kan voor een goed gesprek met een Fitch Psych. Ik zie het al helemaal voor me, jij ook?

In de tussentijd blijf ik in ieder geval lekker oefenen met het zetten van koffietjes. Dus ben je benieuwd geworden naar mij of wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Kom een keer koffie drinken in het Fitch Atelier!

Je kunt me bereiken door te bellen naar 088 - 556 1490 of stuur een mailtje naar [email protected]. Tot snel!


Wat anderen over mij zeggen..

#fitchyourtalent

Neem direct contact op!

5    0

9    1

6    0

8    0

7    1

8    0

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail [email protected] Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht