Mana Bangma

Fitch PsycholoogCoachstijl:

empatisch

scherp

concreet

kritisch

praktisch

Mijn naam is Mana Bangma, ik ben Fitch Psycholoog, Trainer en voornamelijk mijzelf bij Fitch.

De Fitch Methode is helder, diepgravend en overzichtelijk en daar hou ik van. Daaromt train ik HR professionals en coaches om gebruik te kunnen maken van ons Model. Daarnaast houd ik me bezig met de ontwikkeling en vormgeving van de testen en de methode. Hoe leuk het trainen en ontwikkelen ook is, help ik mensen ook 1-op-1 met hun persoonlijke problemen in de Fitch Coaching. Dus wil je voor je bedrijf of persoonlijk met Fitch aan de slag, je kunt bij me terecht.

Een nieuwe kijk

De eerste keer dat ik bij Fitch binnen kwam, merkte ik meteen dat ik in een ruimte binnenliep waar dingen gebeuren, waar dingen mogelijk zijn. Het eerste wat opviel, was dat er een enorme tropische plant midden in de ruimte stond, en nog steeds. Naast de plant staat een piano en midden in de ruimte hangt een schommel. De toon was gezet: dit is geen bedrijf als alle andere.

De sfeer die ik proefde was persoonlijk, open, positief en anders. Het feit dat er op het moment veertien snelgroeiende planten in de Fitch ruimte staan laat zien dat het hier letterlijk om groei en ontwikkeling gaat.

Fitch x Mana

Voor mij is Fitch mensen zien voor wie ze zijn. Zonder oordeel. Iedereen is wie hij of zij is, met de daarbij behorende kwaliteiten, maar ook kwetsbaarheden. Het is zo zonde om te zien hoeveel mensen werk doen dat niet bij ze past. Werk dat ze leeg zuigt. Inzichten geven in waar iemand energie van krijgt kan het zetje zijn om iemand op de juiste plek te krijgen. Werknemers met energie, die doen wat ze leuk vinden en er goed in zijn, zo moeilijk moet dat toch niet zijn?

En ja wie ben ik dan? In ieder geval niet iemand die houdt van over zichzelf te schrijven... Dus hier is mijn Fitch profiel. Misschien kun je daar wat mee.

Contact opnemen?

Bellen, mailen of chatten, het kan allemaal. Heb je vragen over wie ik ben of over andere zaken, je kunt me bereiken op [email protected]. Ben je een beller dan kun je mij bereiken op 088 556 1490.

Wil je linken op LinkedIn? Hier is mijn profiel. Mocht je net zoals ik eerst liever de kat uit de boom willen kijken, dan kan je hier en hier even een kijkje nemen.


Wat anderen over mij zeggen..

#fitchyourtalent

Laten we kennis maken!

Mooi, je wilt aan de slag. Daarmee zet je een belangrijke eerste stap! Kom in contact met Femmie! Ze bezit heel veel antwoorden en kan je veel vertellen over wat we voor je kunnen betekenen.

Femmie Jansen

Fitch Psycholoog