Mana Bangma

Fitch Psycholoog

Mijn naam is Mana Bangma. Wat doe ik hier nou zoal? Officieel ben ik begonnen als talentmanager. Maar ja, talentmanager, wat betekent dat nou?

Eigenlijk doe ik van alles en nog wat, want we hebben geen afgebakende functies bij Fitch. Mijn focus ligt vooral op trainen en alles wat te maken heeft met de psychologische achtergrond van de Fitch Methode. Maar soms ben ik ook IT'er, secretaresse, vormgever, assistent, barista en nog veel meer. Wat je mij in ieder geval altijd zal zien doen, is alles bekijken met een praktische en kritische blik.

Een nieuwe kijk

De eerste keer dat ik bij Fitch binnen kwam, merkte ik meteen dat ik in een ruimte binnenliep waar dingen gebeuren, waar dingen mogelijk zijn. Het eerste wat opviel, was dat er een enorme tropische plant midden in de ruimte stond, en nog steeds. Naast de plant staat een piano en midden in de ruimte hangt een schommel. De toon was gezet: dit is geen bedrijf als alle andere.

De sfeer die ik proefde was persoonlijk, open, positief en anders. Het feit dat er op het moment veertien snelgroeiende planten in de Fitch ruimte staan laat zien dat het hier letterlijk om groei en ontwikkeling gaat.

Fitch x Mana

Voor mij is Fitch mensen zien voor wie ze zijn. Zonder oordeel. Iedereen is wie hij of zij is, met de daarbij behorende kwaliteiten, maar ook kwetsbaarheden. Het is zo zonde om te zien hoeveel mensen werk doen dat niet bij ze past. Werk dat ze leeg zuigt. Inzichten geven in waar iemand energie van krijgt kan het zetje zijn om iemand op de juiste plek te krijgen. Werknemers met energie, die doen wat ze leuk vinden en er goed in zijn, zo moeilijk moet dat toch niet zijn?

En ja wie ben ik dan? In ieder geval niet iemand die houdt van over zichzelf te schrijven... Dus hier is mijn Fitch profiel. Misschien kun je daar wat mee.

Contact opnemen?

Bellen, mailen of chatten, het kan allemaal. Heb je vragen over wie ik ben of over andere zaken, je kunt me bereiken op mana@fitch.nl. Ben je een beller dan kun je mij bereiken op 088 556 1490.

Wil je linken op LinkedIn? Hier is mijn profiel. Mocht je net zoals ik eerst liever de kat uit de boom willen kijken, dan kan je hier en hier even een kijkje nemen.

#fitchyourtalent

Neem direct contact op!

4    3

7    1

13    0

10    1

12    0

14    5

#BEN JIJ EEN VOLGER?
Mail femmie@fitch.nl Bel 088 556 1490 Stuur een WhatsApp

Concordiastraat 68, studio 128
3551 EM Utrecht