FITCH

Wie ben jij?

Binnen een half uur inzicht in wat je kunt en wat je wilt

Zelfkennis is de basis voor geluk

Carl Jung schreef ooit, ‘de mens kent zijn geest net zo goed als hij zijn lichaam kent’. De sleutel voor een gelukkig leven ligt bij zelfkennis. Laat dat net de moeilijkste opdracht zijn die er bestaat.

Wanneer je weet wat je kunt en wat je wilt kun je een plek zoeken die daarop aansluit. Het Fitch Assessment is een online persoonlijkheidsonderzoek dat je binnen een half uur inzicht geeft in je belangrijkste kwaliteiten, kwetsbaarheden en ontwikkelmogelijkheden. Het onderzoek is gebaseerd op het Fitch Model.

Om deel te nemen aan een Fitch is het vereist dat je een sleutel bezit waar je mee kunt inloggen. Deze sleutel kun je aanvragen bij Fitch of bij één van de gerelateerde Fitch partners. Het doorlopen van het persoonlijkheidsonderzoek neemt 30 tot 45 minuten in beslag en kun je doen op mobiel, tablet of computer mét stabiele internetverbinding.

Het Fitch Assessment resulteert in een persoonlijke en concrete rapportage. Ben je klaar om aan de Fitch deel te nemen?

#fitchyourtalent

Het Fitch Assessment bestaat uit drie vragenlijsten

Voorkeursgedrag

De vragenlijst met betrekking tot het gedrag heeft als doel jouw voorkeursgedrag in beeld te brengen. Bij de gedragsvragenlijst word je gevraagd steeds een verplichte keuze te maken tussen twee stellingen. In sommige situaties kan het voorkomen dat beide stellingen op jou van toepassing zijn. Of allebei niet. Toch word je gevraagd een keuze te maken. Denk niet te lang na over de keuze – er bestaat geen goed of fout – maar probeer steeds intuïtief door de vragen heen te lopen.

Waarden

De vragenlijst met betrekking tot waarden gaat over welk gedrag je belangrijk vindt en je energie geeft. In de vragenlijst word je gevraagd 10 punten te verdelen over 4 stellingen afhankelijk van hoe belangrijk een bepaalde stelling voor je is. Ook hier geldt; er bestaat geen goed of fout, dus probeer de vragen intuïtief te beantwoorden.

Onderzoeksvragen

Naast de twee vragenlijsten over gedrag en waarden worden je een aantal onderzoeksvragen voorgelegd. Deze vragen zijn anoniem en dragen bij aan wetenschappelijk onderzoek. Deelname aan deze vragenlijst is vrijwillig maar wordt erg op prijs gesteld!

Het assessment op een rij:

  • onderwerp: persoonlijkheidsonderzoek
  • afname: online
  • duur: 30 - 40 minuten
  • concreet: 3 vragenlijsten
  • locatie: iedere plek met internetaansluiting

Neem een voorproefje

#fitchyourdrives

Hoe start ik mijn persoonlijke Fitch assessment?

Stuur me een Fitch!

Wij begrijpen natuurlijk ook wel dat je liever direct proeft, zónder dat je gegevens hoeft achter te laten.

Maar, weet je, de teaser is echt een mooie korte test. Dus, het zou zonde zijn deze zo maar open te stellen voor iedereen. Per slot van rekening gaat Femmie je nabellen, en dat is écht de leukste ervaring!