Versterk je organisatie met professioneel HR-gereedschap

Tijdens de vierdaagse Fitch Certificering word je opgeleid tot zelfstandig Fitch Consultant om de selectie en/of persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers te professionaliseren.

Leid je organisatie op in de Fitch

 • 4-daagse opleiding
 • Onder begeleiding van een Fitch Psycholoog
 • Locatie: Utrecht
 • Eerstvolgende certificering: 7 & 15 april, 7 mei en 2 juni
 • € 3.200 excl. BTW per kandidaat
Ik wil meer informatie!

Leg het fundament voor je HR-competenties

De sollicitatieprocedure professionaliseren? De ontwikkeling van je medewerkers vormgeven? Zelfsturende teams samenstellen? Met de Fitch Methode haal je professioneel HR-gereedschap in huis!

De Fitch Methode wordt in het bedrijfsleven door ruim 180 Fitch Consultants toegepast in selectieprocedures en bij de ontwikkeling van individuen en teams. Ook wordt de Fitch Methode ingezet als ontwikkelinstrument voor managers en leiders.

Door je te laten certificeren in het Fitch Model, kun je de Fitch Methode voor jouw organisatie inzetten. De opleiding tot Fitch Consultant bied je een diepgravende visie op menselijk gedrag.

Waarom gedragen mensen zich zoals ze zich gedragen? Hoe kunnen we gedrag voorspellen? Hoe kun je analyseren waar iemand kan groeien?

In de Fitch Certificering komen deze vragen uitgebreid op de snijtafel te liggen.

Onder begeleiding van een Fitch Psycholoog leer je gedrag doorgronden en begrijpen. Je wordt opgeleid in alle lagen van het Fitch Model, zodat je kwaliteiten en kwetsbaarheden kunt onderscheiden en de resultaten van het Fitch Assessment kunt interpreteren.

Werken met de Fitch Methode betekent menselijk gedrag in kaart brengen zodat je selectiekeuzes kunt onderbouwen, en de ontwikkeling van teams en individuen kunt professionaliseren.

#fitchcertified

Leer het menselijk gedrag in drie dagen doorgronden

Dag 1

Hoe kun je het gedrag van mensen ordenen? Waarom gedragen we ons zoals we ons gedragen? Wat is de kracht en kwetsbaarheid van gedrag? Je wordt op de eerste dag ondergedompeld in de achtergrond en uitgangspunten van de Fitch Methode, waarmee je gedrag leert doorgronden en begrijpen.

Dag 2

Wanneer is gedrag effectief of ineffectief? Wat kunnen we leren van de invloed van onze omgeving op gedrag? Op de tweede dag wordt de brug geslagen naar de invloed van de omgeving. Hoe kunnen we de kracht van de omgeving in kaart brengen? De basis wordt gelegd voor het Fitch analysegesprek en we besteden aandacht aan het matchen van mensen en functies.

Dag 3

Praktijkdag waarbij de kennis en vaardigheden getoetst worden: je analyseert de andere deelnemers en gaat met ze in gesprek over hun krachten en kwetsbaarheden. Ook lichten we toe hoe je Fitch kunt gebruiken als teamcoachingstool.

Terugkomdag

Hoe gaat het jou als Fitch Master af? We verdiepen je kennis met nog wat extra theorie, maar vooral het delen van ervaringen staat centraal. We gaan aan de slag met casussen uit het werkveld.

Programma Fitch Certificering:

 • doel: 3 cursusdagen, 1 terugkomdag
 • inzet: inclusief individueel persoonlijkheidsonderzoek
 • proefpersonen: 3 Fitch onderzoeken eigen omgeving
 • locatie: Fitch Studio, Utrecht
 • aantal: 4 tot 8 kandidaten
 • trainer: onder leiding Fitch Psycholoog
 • kosten: € 3.200 excl. BTW per kandidaat
 • Fitch Certificering biedt toegang tot de masterclasses

Ik wil meer informatie!

 

#fitchyourpeople

Het Fitch Model in beeld

 

Ik wil meer informatie!

Ik wil graag meer informatie over de Fitch Certificering! Hoe ziet het programma eruit? Zijn er andere data bekend wanneer in 2020 de Certificering wordt georganiseerd? Wat zijn de ingangseisen? Wie is de trainer?

Vul hieronder je gegevens en je vragen in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Natuurlijk kun je ook zelf proactief handelen en ons bellen op 088 556 1490!