FITCH

Wat doet deze sociale isolatie met jou?

De hele wereld staat stil. Last van veel zorgen, stress, verveling of somberheid?
Onze Fitch Psychologen helpen met gratis e-consults!

Vraag een gratis e-consult aan Leer de psychologen kennen

 

Hoe blijf ik mentaal gezond in deze onzekere tijd?

Door het coronavirus lijkt de tijd even stil te staan, maar juist daardoor kunnen je gedachten de vrije loop nemen. Dat gaat niet altijd de goede kant op. Zo kun je je zorgen maken over hoe dit allemaal gaat aflopen. Of wat je moet doen met de leegte in weken thuisisolatie die nog gaan volgen.

Daarnaast is stilstaan ook een moment voor reflectie en bezinning: “Doe ik wel de goede dingen? Of moet ik straks toch wat anders, meer zinvols, gaan doen? Voor welke baan moet ik solliciteren als ik straks als zzp'er niet meer door kan?"

Wij zijn Fitch, jonge psychologen, die een steentje willen bijdragen aan de moeilijke tijd waar we nu doorheen gaan. We kunnen ons goed voorstellen dat een goed gesprek je mogelijk ruimte en rust kan bieden.

Daarom bieden we tot 1 juni op werkdagen gratis e-consults aan van een half uur. Nicolas en Femmie hebben hun agenda’s vrij gemaakt om jouw te ondersteunen met een luisterende oor en quarantainetips.

Vraag een gratis e-consult aan

Stuur deze tip door:            

#bezinning

Hoe ziet een e-consult eruit?

Ter voorbereiding van het e-consult kun je onze korte persoonlijkheidsanalyse doorlopen. De doorlooptijd van de vragenlijst is ongeveer 10 minuutjes. Tijdens het consult luisteren we waar jij op dit moment tegenaan loopt. We onderzoeken samen de zorgen, rusteloosheid of angsten die je hebt en geven je handvatten om er beter mee om te gaan.

Waarom een korte persoonlijkheidsanalyse?

Veel van de onzekerheden, gedachten en angsten die in tijden van crisis naar boven komen, zijn terug te herleiden tot jouw persoonlijkheid. Door het invullen van de korte analyse kunnen we je makkelijker helpen om je probleem te duiden. Je kun de vragenlijst starten door hieronder je gegevens in te vullen. Je ontvangt de resultaten ook zelf in de vorm van een rapportage.

NB. Mogelijk is er meer behoefte aan gesprek dan dat onze agenda’s aan kunnen. Indien dit zo is, laten we het je direct weten!

Meer informatie?

Je kunt je inlezen in onze laatste blogs die we aan dit onderwerp hebben gewijd.

 

#eengoedgesprek

Jouw Fitch Psychologen

Ik vraag graag een gratis e-consult aan!

Laat hier je gegevens achter en binnen 1 werkdag sturen we je per mail een afspraakverzoek voor een telefonisch e-consult van 30 minuten.

Ook ontvang je direct een uitnodiging voor de korte persoonlijkheidsanalyse in je mailbox. Deze kun je alvast invullen.

We spreken je snel!