FITCH EXECUTIVE COACHING

Hoe houd je jezelf toch scherp als zo aan de top? Ga de confrontatie aan met jezelf in doortastende gesprekken met psycholoog Nicolas Pop.

Blijf scherp aan de top

Het is mooi uitkijken aan de top, maar het kan ook eenzaam zijn. Hoe zorg jij ervoor dat je tegengeluid om je heen verzamelt? Belangrijke beslissingen worden van joú verwacht. Wie spiegelt jou, nu de meeste mensen ónder je werken? In gesprek met Nicolas Pop, psycholoog en oprichter van Fitch, leg je je persoonlijke dilemma’s op de snijtafel. Waar kun je je aan optrekken? Wat zijn je referentiepunten? Juist aan de top is het belangrijk om sparringspartners om je heen te verzamelen. Niet voor niets bezitten topsporters een hele schare aan begeleiders die ze scherp houden.

Je gaat op zoek naar sleutelervaringen die jou hebben gevormd als mens. Wat zijn de onderliggende patronen die jouw gedrag bepalen? Vervolgens kijk je naar actuele kwesties vanuit dat perspectief. Hoe kun je je aansturing verscherpen en je invloed vergroten?

#confrontatie

Ga de confrontatie aan met jezelf!

Je start met 3 gesprekken van 50 minuten. In deze 3 sessies gaan we snel, scherp en effectief naar daar waar we het over moeten hebben. Het resulteert in concreet inzicht dat je direct in je praktijk kan toepassen en waarmee je je persoonlijke stijl kunt verbeteren.

Wat kost het?

De 3 sessies, plus intake en persoonlijkheidsonderzoek kosten in totaal € 750 (exclusief btw). Extra sessies kunnen worden afgenomen voor € 175 per sessie. Het gehele traject kan zowel online als offline worden doorlopen.

Fitch executive coaching

  • concrete coaching
  • met fitch psycholoog en oprichter Nicolas Pop
  • 3 x 50 minuten
  • offline of online
  • prijs: € 750 (exclusief btw)

Maak kennis met Nicolas

Welke leiders gingen je voor?

#tegengeluid

Neem contact op met Nicolas

Bel 06 2555 3074 voor direct contact met Nicolas. Of mail naar [email protected]

06 2555 3074

Direct een kennismaking inplannen? Via het formulier kun je zelf een datavoorstel inplannen!