Fitch Spiegelprogramma

Wil jij weten hoe je overkomt? Zoek jij een eerlijke spiegel? Onderzoek jouw effect met het spiegelprogramma voor leidinggevenden en hardlopers.

Krachtig leiden door bewustere keuzes in gedrag

Ben jij klaar om te ontdekken welk effect jij op andere mensen kan hebben? Wil je echt in de spiegel kijken?

Dan ben je bij het Fitch spiegelprogramma aan het juiste adres. Reflectie, confrontatie en een nieuw perspectief is wat je kan verwachten. Dat komt je niet zomaar aanwaaien. Daar heb je een goede dosis durf en inzet voor nodig, om echt naar je jezelf en anderen te kijken.

Het (be)ken je kleur programma is voor mensen die echt willen snappen welke invloed zij hebben. Die niet alleen naar zichzelf wil kijken, maar ook naar zichzelf in interactie met anderen. Die meer wilt leren over de psychologie van de mens en niet schuwt voor een goede dosis (zelf)confrontatie.

#confronteer jezelf

Kijk in de eerlijke spiegel

Tijdens het Spiegeltraject ga je samen met een Fitch Psycholoog en een groep mede-cursisten aan aan de slag.

We verzamelen feedback op verschillende manieren; een Fitch Persoonlijkheidsonderzoek, een 360 feedback analyse in jouw omgeving. Daarnaast benutten we volop de spiegel van de groep. Dit doen we met ervaringgerichte werkvormen. Geen oppervlakkige oefeningen, maar echt aan de bak.

Je krijgt inzicht in jouw bewuste én onbewuste gedrag, leert de intentie achter gedrag doorzien en oefent met het geven van eerlijke en oprechte feedback.

Voor wie is dit traject?

  • Je bent (beginnend) leidinggevende en wil jezelf en de mensen om je heen beter inzetten. Je hebt al een aantal jaar werkervaring, maar bent op zoek naar een nieuwe bril om mee te kijken.
  • Je bent hardloper. Het gaat over het algemeen lekker en krijgt vanuit je omgeving weinig feedback. Je bent opzoek naar een confronterende spiegel omdat jij wel een extra stap wilt zetten.

Fitch spiegelprogramma

  • voor (beginnende) leidinggevende en hardlopers
  • eerlijke spiegel van een Fitch psycholoog, de groep en je omgeving
  • kleine groep (max. 8), voor maximale aandacht
  • 5 trainingsdagen, verspreid over 4 maanden

Ik heb interesse

#kom maar op!

Ik wil op de hoogte blijven

Het spiegelprogramma organiseren wij momenteel nog enkel intern bij organisaties. In het voorjaar start er een traject met open inschrijvingen. In Utrecht op de Fitch zolder.

We werken met een kleine groep, voor maximale aandacht. Wil jij 1 van deze 8 zijn? Maak je interesse kenbaar! Laat hiernaast je gegevens achter, dan zet Mana je op de geintresseerde lijst en krijg je direct bericht wanneer een nieuwe training start.

Heb je een nu al een prangende vraag? Zoek contact met Mana door te bellen naar 088 - 556 1490 of mail naar [email protected]