STAP-budget

Loop je vast of wil je de volgende stap zetten in je carrière? Gebruik je STAP-budget en volg een gesubsidieerd Fitch Traject t.w.v. €1.000!

Zet een stap terug met Fitch

"We do not learn from experiences, but from reflecting on our experiences."

Een volgende stap zetten in je ontwikkeling, begint bij terugblikken waar je vandaan komt, wat je belemmert én wat je tegenhoudt óm de stap te zetten. Vanuit dat uitgangspunt begeleiden wij jou als Fitch Psycholoog in je persoonlijke ontwikkeling.

Het STAP-budget is door de overheid beschikbaar gesteld om "een leven lang leren" mogelijk te maken. Iedereen die ouder is dan 18 en nog niet met pensioen krijgt de unieke kans om €1.000 per jaar te besteden aan een opleiding of training. Echter, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! Meer lezen? Zie de site van de overheid.

Fitch heeft twee trainingen die je met het STAP-budget gratis kunt volgen.

Vraag direct je STAP-budget aan

#1stapterug

Hoe meld ik me aan?

Kies hieronder de training die jij wilt volgen. Meld je aan via het contactformulier onder aan de pagina en plan direct een kennismaking in. Na de intake ontvang je van ons het STAP-aanmeldingsbewijs, hiermee kun je STAP-budget aanvragen bij het UWV.

Aanvraagperiodes

Elke 2 maanden start een aanvraagperiode:
  • 1 november 2022, start training: 8 december (op!)
  • 2 januari 2023, start training: 16 februari
  • 1 maart 2023, start training: april

Let op! Het budget is vaak binnen een paar uur op! Wil je kans maken? Zit op de eerste dag klaar!

Fitch x STAP-budget

  • € 1.000,- per jaar
  • vijf inschrijfvakken
  • aanvragen via het UWV-portaal
  • start training: 1 maand na aanvraag
  • afronden: binnen 3 maanden na sluiting desbetreffende tijdvak

Fitch trainingen gratis met stap:

Meld je aan

#removetheobstacle

Ik wil aan de slag!

Laat je gegevens achter en plan direct een intake met Fitch psycholoog Femmie in. Tijdens de intake maken we kennis en ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs.

LET OP! Het volgende STAP-inschrijfmoment is 2 januari. Fitch is i.v.m. kerstvakantie de laatste week van december gesloten. Wil je je aanmelden voor de training in januari? Meld je vóór donderdag 22 december aan.

Heb je een nu al een vraag? Zoek contact met Femmie. Tel 088 - 556 1490 of mail [email protected]

Wel interesse, maar is nu nog niet het juiste moment? Stuur Femmie een mailtje met de tekst "STAP-ALERT". Dan geeft ze je een seintje wanneer de nieuwe inschrijfperiode start!