STAP-budget

Loop je vast of wil je de volgende stap zetten in je carrière? Gebruik je STAP-budget en volg een gesubsidieerd Fitch Traject t.w.v. €1.000!

Stap in en ga aan de slag met jezelf

"Durven is je evenwicht verliezen, niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen"

Met het STAP-budget wil de overheid mensen helpen om zich te ontwikkelen tijdens hun loopbaan, en duurzaam inzetbaar te blijven. Door je te ontwikkelen vergroot je je kans om je huidige baan te houden of om een nieuwe baan te vinden.

De overheid heeft een aantal vaardigheden gedefinieerd, de zogenaamde 21e-eeuwse skills, waarmee je je arbeidsmarktpositie kunt versterken.

Aan de grondslag van deze vaardigheden ligt jouw persoonlijke stijl. Het is een blauwdruk die we terugvinden in je lerende houding: is een mislukking een bevestiging van je onkunde of een les hoe je iets beter kunt doen? Het zijn patronen die jou kenmerken in hoe je samenwerkt, én hoe je jezelf managet. Durf je op te komen voor je grenzen? Hoe ga je om met onzekerheden?

Kortom, wil jij een goed basis leggen voor je 21e-eeuwse vaardigheden? Vergroot je bewustzijn van je persoonlijke stijl én de obstakels waarmee jij jezelf in de weg zit. Dat is het centrale uitgangspunt in ons ervaringsgericht FITCH STAP-programma “Remove the obstacles”!

Vraag direct je STAP-budget aan

#opstapmetfitch

Hoe meld ik me aan?

Meld je aan via het contactformulier onder aan de pagina en plan direct een kennismaking in. Na de intake ontvang je van ons het STAP-aanmeldingsbewijs, hiermee kun je STAP-budget aanvragen bij het UWV.

Aanvraagperiodes

Elke 2 maanden start een aanvraagperiode:
 • 2 januari 2023, start training: 16 februari
 • 17 maart 2023, start training: 30 maart
 • 1 mei 2023, start training: 1 juni
 • 3 juli 2023, start training: september (waarschijnlijk laatste kans!)
 • 4 september 2023, start training: oktober
 • 1 november 2023, start training: december

Let op! De overheid gaat waarschijnlijk vanaf september alleen nog maar OCW erkende (mbo, hbo, uni) in het register toelaten. Dat betekent dat wij dan uit het register gehaald worden en 3 juli de laatste kans op een gesubsidieerd traject bij ons is!

Fitch x STAP-budget

 • € 1.000,- per jaar
 • vijf inschrijfvakken
 • aanvragen via het UWV-portaal
 • start training: 1 maand na aanvraag
 • afronden: 3 maanden na sluiting desbetreffende tijdvak

Fitch trainingen gratis met stap:

Schrijf je in!

#removetheobstacle

Ik wil aan de slag!

Laat hiernaast je gegevens achter en Femmie stelt direct een STAP-aanmeldingsbewijs voor je op. Hiermee kun je zelf STAP-budget aanvragen voor je training aanvragen bij het UWV. Daarna plannen we een korte intake met je in en kun je van start!

Let op! De overheid gaat waarschijnlijk vanaf september alleen nog maar OCW erkende (mbo, hbo, uni) in het register toelaten. Dat betekent dat wij dan uit het register gehaald worden en 3 juli je laatste kans op een gesubsidieerd traject bij ons is!